GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Taçoy; "Göyeli'de Olgun Amcaoğlu kazanacak"

Taçoy; "Göyeli'de Olgun Amcaoğlu kazanacak"

Yaklaşan yerel seçimlerde son haftaya girilirken partiler ve adaylarda seçim çalışmalarını hızlandırdı. Ulusal Birlik Partisi Gönyeli Belediye başkan adayı Olgun Amcaoğlu'a Demokrat Partiden de destek geldi. DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy "Gönyeli'de desteğimiz Amcaoğlu'ndan yanadır. Seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız" dedi ve Amcaoğlu'nun seçim çalışmalarına eşlik etti.

Yayın Tarihi: 23/06/14 16:15
okuma süresi: 2 dak.
Taçoy; "Göyeli'de Olgun Amcaoğlu kazanacak"
A- A A+

Ulusal Birlik Partisi Gönyeli Belediye başkan adayı Olgun Amcaoğlu, dün belediye meclis üyesi adayları ile birlikte seçim buroşürü dağıttı. Amcaoğlu'nun seçim çalışmalarına; UBP Milletvekili Ersin Tatar ile Zorlu Töre eşlik ederken DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy'da DP Lefkoşa ilçesi Gençlik kolları ile birlikte destek verdi.

Seçim ziyaretleri sırasında konuşan UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, "bugün burada Olgun Amcaoğlu için yürüyoruz. Kendisi ile bakanlık döneminde beraber çalışmıştık. Dürüst ve çalışkan bir arkadaşımızdır Olgun. Gönyeli Belediyesine büyük hizmetleri olacağını düşünüyorum" dedi.

UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre'de yaptığı kısa değerlendirmede "Ülkesini seven herkesin Amcaoğlu'na destek vermesi gerektiğini söyledi. Töre; "Gönyeli değişime muhtaç, haydi sandığa gidelim Olgun Amcaoğlu ve ekibini seçelim" dedi ve Amcaoğlu'nun Gönyeli'nin yeni belediye başkanı olacağına inandığını söyledi.

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy'da yaptığı açıklamada "Gönyeli Demokrat Parti Ulusal Güçler olarak desteğimiz Olgun Amcaoğlu'ndan yanadır. Seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. 29 Haziran akşamı Gönyeli'de seçimleri Olgun Amcaoğlu kazanacak. El birliği ile Olgun Kardeşimizi o makama uğurlayacağız inşallah" dedi.

Ulusal Birlik Partisi Gönyeli Belediye başkan adayı Olgun Amcaoğlu'da son haftaya girildiğine dikkat çekti ve her geçen gün rakip adayla arasındaki farkın kendileri lehine açıldığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.