GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Katı atıktan enerji için kollar sıvandı

Katı atıktan enerji için kollar sıvandı

İçişleri Bakanlığı ve K.T. Yatırım Geliştirme Ajansı (YAGA) hazırladıkları Katı Atıktan Enerji Geri Kazanım Projesi ile ilgili Belediyeler Birliği'ni bilgilendirdi.

Yayın Tarihi: 19/08/14 15:23
okuma süresi: 1 dak.
Katı atıktan enerji için kollar sıvandı
A- A A+

İçişleri Bakanlığı ve Yatırım Geliştirme Ajansı (YAGA) Belediyeler Birliği'ni Katı Atıktan Enerji Geri Kazanım Projesi konusunda bugün bilgilendirdi. Belediyeler Birliği'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Belediyeler Birliği üyesi Belediyelerin başkanları, YAGA temsilcileri ve İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay katıldı.

YAGA temsilcilerinin Katı Atıktan Enerji Geri Kazanım Projesi ile ilgili bilgilendirmesinden önce ise Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli ve İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından YAGA Direktörü Berkan M. Tokar "Katı Atıktan Enerji Geri Kazanımı Projesi" hakkında sunumu gerçekleştirdi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.