GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Eğitime katkımız sürecek"

Benli: "Eğitime katkımız sürecek"

Gönyeli İlkokulu müdürlüğü görevine atanan Rauf Öztüccar, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli'yi ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/08/14 10:30
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Eğitime katkımız sürecek"
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Gönyeli İlkokulu Okul Müdürlüğü görevine bu yıl atanan yeni okul müdürü Rauf Öztüccar, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'yi ziyaret ederek Gönyeli İlkokulu için hedeflerini anlattı. Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli de Öztüccar'a görevinde başarılar diledi.

Öztüccar, ziyaretin amacının hem tanışma hem de belli başlı sorunlar ile ilgili görüş alışverişinden bulunmak olduğunu ifade etti. Benli'nin her zaman okulların yanında olduğunu gördüklerini kaydeden Öztüccar bu nedenle Benli'ye teşekkür etti. Öztüccar, böylesine duyarlı bir belediye başkanı ile çalışacak olmaktan da ayrıca onur duyduklarını kaydederek sözlerini tamamladı.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise ziyarette yaptığı konuşmada Öztüccar'a ziyareti için teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi. Öztüccar'ın şanslı bir okul müdürü olduğunu ifade eden Benli, Gönyeli İlkokulu'ndaki öğretmen kadrosunun çok duyarlı kişilerden oluştuğunu söyledi. Gönyeli İlkokulu'nun Gönyeli'nin tek ilkokulu olduğunu kaydeden Benli, "bugün olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. Gönyeli İlkokulu'nda 14 dersliği yenilediklerini kaydeden Gönyeli Belediye Başkanı Benli, daha fazla dersliği de imkânlar ölçüsünde yenilemeye çalışacaklarını söyledi. Elinden gelen katkıyı vermeye devam edeceklerini de ifade eden Benli, el birliği ile Gönyelili çocukların eğitim kalitesini yükselteceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.