GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Benli: "Kapalı kort için çalışmalarımız devam ediyor"

Benli: "Kapalı kort için çalışmalarımız devam ediyor"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Ömer Özboran başkanlığındaki Gönyeli Tenis Kulübü yetkililerini ve sporcularını kabul etti.

Yayın Tarihi: 22/09/14 14:09
okuma süresi: 1 dak.
Benli: "Kapalı kort için çalışmalarımız devam ediyor"
A- A A+

Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette Ömer Özboran, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli'ye tenis sporuna yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti. Özboran, 8-10 yaş arası Türkiye'de başarı elde eden sporcuları Benli'ye tanıttı. Destek verildiği takdirde Gönyelili çocukların başarıya ulaşabileceğini ifade eden Özboran, velilere ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise ziyarette yaptığı konuşmada, genelde Kuzey Kıbrıs'ta özelde Gönyelili gençlerin spora eğilimlerinin önemli olduğu ifade etti. Benli, kapalı kortları çalışmalarının da devam ettiğini tenisçilere söyledi. Türkiye'de 8-10 yaş arası başarılı olan sporcuları da kutlayan Benli, "çocuklarımızın Türkiye ölçeğinde başarılı olmaları bizi gururlandırıyor" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.