GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli Belediyesi'nden 'toplantı' açıklaması

Gönyeli Belediyesi'nden 'toplantı' açıklaması

Gönyeli Belediyesi, CTP-BG'nin Belediye salonunda topantı yapmasıyla beraber gelen tepkiler üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada: "Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu, kentimiz ve bölgemizdeki sivil toplum örgütleri, dernekler, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar ile amatör topluluklara hizmet vermek, demokrasimizin unsuru tüm bu gruplara çağdaş bir ortam sağlamak amacıyla hizmete açılmıştır" ifadeleri yer aldı. İşte açıklamanın tam metni

Yayın Tarihi: 15/10/14 09:23
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli Belediyesi'nden 'toplantı' açıklaması
A- A A+
"Bir siyasi partimizin, toplantı mekânı olarak Gönyeli Belediyesi'ni kullandığı yönünde kamuoyunu yanlış bilgilendiren ve yönlendiren kimi iddialar hakkında açıklama yapmak ihtiyacı doğmuştur.

Söz konusu toplantı Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu'nda yer almıştır.

Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu, kentimiz ve bölgemizdeki sivil toplum örgütleri, dernekler, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar ile amatör topluluklara hizmet vermek, demokrasimizin unsuru tüm bu gruplara çağdaş bir ortam sağlamak amacıyla hizmete açılmıştır.

Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu'nun modern bir yatırımla yapım amacı tam da böylesi toplantılara ev sahipliği üzerine konumlanırken, bunu bir 'hizmet' değil adeta 'suç' gibi kamuoyuna sunmak isteyen çevrelerin tavrı son derece üzücüdür.

Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu bugüne kadar pek çok farklı siyasi parti, dernek ve kurumumuza ev sahipliği yapmış, Gönyeli Belediyesi de bu hizmeti sunmaktan gurur duymuştur.

Belediye konferans salonumuz bundan sonra da ayrımsız tüm siyasi partiler, birlikler, dernekler, sendikalar, amatör ve gönüllü gruplara hizmet vermeye açıktır.

Hedefimiz, konferans salonumuzun teknoloji ve diğer altyapı imkânlarını geliştirerek, daha iyi hizmet verecek bir noktaya taşımaktır.

Yerel yönetimlerin en başta gelen görevlerinden biri de siyasi ya da sivil toplum kuruluşlarına toplantı ya da etkinliklerini yapabileceği ortamlar sunmaktır.

Kamuoyunun bilgisine getirir, saygılar sunarız."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.