GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de kural dışı reklam levhalarına düzenleme

Gönyeli'de kural dışı reklam levhalarına düzenleme

Gönyeli Belediyesi kurallara uygun olmayan Belediye Bulvarı'ndaki mağaza ve dükkânlara ait boş arsalar içerisinde bulunan yön gösterici izinsiz levhaları yeniden düzenledi.

Yayın Tarihi: 21/11/14 10:11
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de kural dışı reklam levhalarına düzenleme
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre yapılan uygulamaların temel amacının Gönyeli kenti ve iş insanının daha çağdaş standartlara ulaştırılması olduğu belirtildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli yaptığı açıklamada Gönyeli'de imar planının en derin detaya kadar uygulanmasını planladıklarını belirterek planlı şehirlerdeki büyümenin bu şekilde sağlanabileceğini ifade etti.

Gönyeli'nin daha modern daha çağdaş bir kent olabilmesinin altında imar planının yattığını da kaydeden Benli, "kaldırım, trafik ışıkları, aydınlatmalar, otoparklar gibi düzenlemeler yaparken ayni zamanda da iş yerlerinin tanıtımına yönelik reklam levhalarının düzenlenmesi gerekiyor" diye konuştu.

1 yıl önce çok ciddi bir çalışma ile ilan, reklam ve teşhiri konularını düzenleyen üç ayrı tüzük yaptıklarını belirten Benli, bu kapsamda izinsiz ve karmaşa yaratan reklam tabelalarını kaldırmaya ve usulüne uygun yaptırılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Esnafla işbirliği içerisinde bu düzenlemeye gittiklerini de kaydeden Benli, "bir kişi haricinde 20 kusur dolayında esnaf levhaların kaldırılmasına saygı gösterdi. Belediye Bulvarı'ndaki kötü görüntünün kalkması yanında esnafın bu değişime ayak uydurması beni mutlu etti. Bu andan itibaren her alanda imar planları uygulanacak" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.