GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

21 Aralık Şehitleri Gönyeli'de anıldı

21 Aralık Şehitleri Gönyeli'de anıldı

Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde şehit düşenler bugün Gönyeli'de gerçekleştirilen törenle anıldı.

Yayın Tarihi: 21/12/14 13:39
okuma süresi: 2 dak.
21 Aralık Şehitleri Gönyeli'de anıldı
A- A A+

Gönyeli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan açıklamaya göre saat 10:00'da Gönyeli Şehitler Anıtı'nda gerçekleştirilen törene Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Gönyeli ilkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Tören, bir dakikalık saygı duruşunun ardından Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli'nin konuşmasıyla sürdü. Anıta çelenklerin konmasıyla ise tören tamamlandı.

Benli konuşmasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehitleri andıklarını ve onları unutmadıklarını belirtti.

Benli, şehitlerden aldıkları ülkeyi yüceltme görevini bundan sonraki dönemde layıkıyla yapacaklarını da söyleyerek şunları kaydetti:

"Şehit olan insanlarımız akrabalarımız dostlarımız bizim bu topraklarda güven içerisinde var olabilmeleri için canlarını verdiler. Bunu hatırlayacak bugünleri anmamız gerek. Onlar bu mücadeleyi başlattılar ve bir yerlere getirdiler. Bugün yaptığımız görevler bilmeliyiz ki onların verdiği mücadelenin sayesinde vardır. Onların mücadelesini henüz sonuçlandırmadık. Bizler onların hedefleri ışığında yürüyoruz. Onlara olan saygımızı göstermek sözle olmaz, her neyse yaptığımız görev en iyisini yaptığımız zaman gerekli saygıyı göstermiş olacağız.

Gönyelililerin kendine has duruşu ile böyle bir günde 7den 70e herkesin, siyasi düşünce ayrımı yapmadan burada bulunması beni ayrıca sevindirdi."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.