GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Teneke Çocuk" Projesine desteğimiz tam olacak

Benli: "Teneke Çocuk"  Projesine desteğimiz tam olacak

Yeşil Barış Hareketi, K.T. Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'yi ziyaret ederek teneke kutuları geri dönüşüme kazandırarak hasta çocuklara gelir elde etmek için tasarlanan Teneke Çocuk Projesi'ni tanıttı.

Yayın Tarihi: 11/01/15 12:20
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Teneke Çocuk"  Projesine desteğimiz tam olacak
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir ve "Teneke Çocuk" projesinin mimarlarından Tuğberk Kaya projeyi Benli'ye anlattı. Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir ziyarette yaptığı konuşmada atık toplama projesi olan Teneke Çocuk projesine belediyelerden de destek istedi.

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise ziyarette yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek projeye destek vereceklerini açıkladı. Benli, insanlara çevre bilincini alıştırmak adına projenin önemli bir noktada olduğunu ifade ederek belediyelerin geri dönüşüm anlamında yapılmış bu eylemi destekleyeceğini söyledi. Projeden elde edilecek gelirin azlığı ve çokluğuna bakılmaksızın bir insani maksatla kullanılmasının önemine de vurgu yapan Benli, Sahir ve Kaya'yı böyle bir çalışma yaptıkları için kutladı. Benli, Gönyeli Belediyesi olarak proje kapsamında atık toplama kumbaralarının kendileri tarafından yaptırılacağını ve gerekli yerlere konacağını da belirterek sözlerini tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.