GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Tabipler Birliği Benli'yi ziyaret etti

Tabipler Birliği Benli’yi ziyaret etti

Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Yalçın Benli dün Tabipler Birliği Başkanı Filiz Besim ile Tabipler Birliği Mali İşler Sekreteri ve Çevre Sorumlusu Dt. Ayşe Günbay'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 06/03/15 14:15
okuma süresi: 3 dak.
Tabipler Birliği Benli’yi ziyaret etti
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Tabipleri Birliği haşerelere karşı yürütülen mücadele ile ilgili Ahmet Y. Benli'den bilgi alırken, Tabipler Birliği lokalinin bulunduğu bölgede yaşanan oto park sorunu ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Benli: Tabipler Birliği ile çalışmak bizim için önemli

Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Tabipler Birliği'nin ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek özellikle insan sağlığında otorite olan Tabipler Birliği ile çalışmanın kendileri açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti. İnsan sağlığına yönelik belediyelerin yaptığı hizmetlerin bir altyapı meselesi olduğuna değinen Benli, Gönyeli'nin bu konuda oldukça ilerlemiş olmasından dolayı ileriki dönemde de daha çağdaş yöntemlere ulaşmanın mümkün olacağını belirtti. Benli, bu konuda Tabipler Birliği'nin bilgilerinden faydalanarak bir iş birliği gerçekleştirebileceklerini gördüklerini ifade etti. Tabipler Birliği Lokali'nin Gönyeli Belediyesi hudutları içerisinde olmasının Gönyeli kentinin kalitesini artırdığını da belirten Benli, "birliğin çevresinde bir oto park sorunu olduğu bilgimize geldi. Bu konuyu da birlikte işbirliği halinde çözeceğiz. Hem bölgeye hem de birliğe rahatlama getirecek bir çözüm bulacağız" şeklinde konuştu.

Besim: Yararlı bir görüşme oldu

Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı Filiz Besim ise kabulde yaptığı konuşmada Gönyeli Belediyesi'nin biyolojik yöntemlerle ilgili sineklerin ve haşerelerin öldürülmesinde ne gibi biyolojik yöntemler kullandığı ve bu çalışmanın nasıl ilerlediği konusunda belediye başkanından bilgi aldıklarını ifade etti. Belediyeye katkı ve bilgi sağlamak amacıyla danışmanlık hizmeti verebileceklerini de belirten Besim, Gönyeli Belediye Başkanı Benli'den bu konuda detaylı bilgi aldıklarını söyledi. Görüşmenin yararlı bir geçtiğini de ifade eden Besim, "ikinci bir sorunumuz olan lokalin bulunduğu yerdeki park yeri sorunumuzu da gündeme getirdik. O bölgede belediyeye ait bir alanın Tabipler Birliği'ne park yeri olarak kazandırılması ile ilgili istişarede bulunduk. Başkan Benli de bu konuya çok olumlu baktı. Çalışmasını hemen başlatacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.