GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de çelik yapılara yeni açılım

Gönyeli'de çelik yapılara yeni açılım

Gönyeli Belediyesi, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Çelik Yapılarla ilgili Toplantı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 10/03/15 13:17
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de çelik yapılara yeni açılım
A- A A+

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öge ile İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seran Aysal ve heyetleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öge ile İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seran Aysal toplantı sonunda yaptıkları açıklamada çelik konstrüksiyon binalarının proje ve kullanım aşamasında olan inşaatlarının sağlıklı ve sürdürülebilir olarak tasarlanıp hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Öge, yapılacak ortak çalışmalar ile daha güzel bir Gönyeli'nin tasarlanabilmesinin mümkün olduğunun altını çizdi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise Gönyelililer için daha yüksek standartlı çelik konstrüksiyon binalar tasarlamak adına toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Benli, yapılan toplantıda kendi adlarına bir takım bilgiler edinme fırsatı bulduklarını belirterek Gönyeli için yeni hedefler belirlediklerini söyledi. Benli, "Gönyeli'nin daha güvenilir daha yaşanılır bir kent olması için KTMMOB'nin uhdesinde olan yetki kuruluna yönelik olarak çelik yapılara yönelik yönetmeliklerin geliştirilmesi için beraber çalışmaya karar verdik" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.