GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Yeşil Barış Hareketi'nden Gönyeli Belediyesi'ne teşekkür

Yeşil Barış Hareketi'nden Gönyeli Belediyesi'ne teşekkür

Yeşil Barış Hareketi, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'yi ziyaret ederek, teneke kutuları geri dönüşüme kazandırarak hasta çocuklara gelir elde etmek için tasarlanan "Teneke Çocuk Projesi"ne verdiği katkı için teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 12/03/15 10:10
okuma süresi: 2 dak.
Yeşil Barış Hareketi'nden Gönyeli Belediyesi'ne teşekkür
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nin kent sınırları içerisine yerleştirdiği teneke evler ile teneke atıkların geri dönüşüm ile çevreye geri kazandırılması amaçlanıyor.

Sahir: Gönyeli Belediyesi'nin desteği projeye ivme kattı

Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir teşekkür ziyaretinde yaptığı açıklamada başlatmış oldukları Teneke Çocuk Projesi'ne Gönyeli Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü Başkan Benli'ye teşekkür ederek, Gönyeli Belediyesi'nin verdiği desteğin projeye ivme kazandırdığını belirtti.

Benli: Proje ile bilinç de artacak

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise hizmetlerin etkin ve hızlı olması için insan bilincinin yüksek olması gerektiğini belirterek sivil toplum örgütlerinin güzeli işaret eden, bilinci artıran öncü girişimlerini önemsediğini belirtti. Teneke Çocuk Projesi'nin çevre bilincini işaret eden, kaynakların verimli kullanılmasını ve geri dönüşümü işaret eden önemli bir bilinçlendirme hareketi olduğunu kaydeden Benli, elde edilecek gelirin insani başka bir maksatla kullanılmasının da önemli olduğunu kaydetti. Benli, "Biz ortak gibiyiz. Bu ve buna benzer görevleri icra etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Kaya: Gönyeli Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz

Yeşil Barış Hareketi Aktivisti Tuğberk Kaya ise belediyelerin temizlik ve çöp toplama görevlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel sorumluluklarının da olduğuna dikkat çekerek Gönyeli Belediyesi'nin bu konuda duyarlılık gösterdiğini belirtti. Kaya, gerek eğitim gerekse bilinçlenme noktasında Gönyeli Belediyesi'ne verdiği destek nedeniyle teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.