GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de Başkanlık koltuğu çocukların

Gönyeli'de Başkanlık koltuğu çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gönyeli İlkokulu öğrencileri Gönyeli Belediyesi'ni ziyaret ederek başkanlık koltuğuna oturdu.

Yayın Tarihi: 22/04/15 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de Başkanlık koltuğu çocukların
A- A A+

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bugün (22.4.15) Gönyeli İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Gönyeli Belediyesi'ni ziyaret etti. Saat 10.00'da başlayan kabul de Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali, çocuklara 23 Nisan nedeniyle küçük hediyeler de verdi.

Kısa süre de olsa Gönyeli Belediye Başkanı koltuğuna oturan çocuklar, isteklerini ve temennilerini Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali'ye iletti.

Gönyeli İlkokulu Müdürü Rağıp Öztüccar kabulde yaptığı konuşmada Kolozali'ye kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederken, her iki muhtar ve tabur komutanını da ziyaret ettiklerini söyledi. Çocukların gelecekte bu koltukların gerçek sahibi olacağını belirten Öztüccar, bunun bilincinde olarak iyi bir nesil yetiştirmek istediklerini belirtti.

Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali ise yarını kuracak olan gençler olduğunu ileride bugünün çocuklarının bu makamlara talip olacağını belirtti. Çocukların geleceğinin her gününün bayram olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kolozali, ziyaret nedeniyle okul müdürü ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.