GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

GAAK, 54. Genel Kurulu yapıldı

GAAK, 54. Genel Kurulu yapıldı

Gönyeli Avcılık ve Atıcılık Kulübü'nün 54. Olağan Genel Kurulu 27 Temmuz Pazartesi akşamı kulüp lokalinde yapıldı. Kulüp Başkanı Caner Gönyeli'nin açılış konuşması ile başlayan genel kurulda, sırasıyla Divan Başkanlığının seçimi, Mali Raporun okunup aklanması, Faaliyet Raporunun okunup aklanması gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 11:40
okuma süresi: 1 dak.
GAAK, 54. Genel Kurulu yapıldı
A- A A+

Ardından tek liste halinde aday çıkan Caner Gönyeli başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden yönetime getirildi. Buna göre yeni yönetimde Caner Gönyeli başkan Yusuf Öksüzoğulları da Asbaşkan olurken, yönetim kurulundaki asli üyeler de Kazım Zaimoğlu, Mehmet Bataryacı, Onur Mertkaya, Mehmet Kuzu, Hüseyin Çoban, Mehmet Amcaoğlu, Ali Behlül, Aktay Elektirikçi ve Ahmet Behlül'den oluştu. Yedek üyeler ise Cevdet Demirel ve Hüseyin Kuzu oldu.

Bu arada Genel Kurul'da ayrıca Gönyeli Avcılık ve Atıcılık Kulübü tüzüğünde değişiklik yapıldı. Tüzükte yer alan kulübün faaliyetleri arasına "Darts" maddesi de eklendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.