GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de 'Sağlıklı Beslenme' anlatıldı

Gönyeli'de 'Sağlıklı Beslenme' anlatıldı

Gönyeli Belediyesi halk sağlığını korumak ve beslenme konusunda halkı bilinçlendirmek için Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği işbirliği ile Beslenme Eğitim Programlarını başlattı.

Yayın Tarihi: 22/10/15 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de 'Sağlıklı Beslenme' anlatıldı
A- A A+

Bu çerçevede yapılan seminerlerin ilki olan Yeterli ve Dengeli Beslenme Semineri 21 Ekim Çarşamba günü yapıldı.

Seminere katılan vatandaşlara sağlıklı beslenme ve sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmenin yolları anlatıldı.

Gönyeli halkının düzenli beslenme ve sağlıklı kalabilmesini amaç edinen program Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Uzman Diyetisyen Burcu Barbaros'un konuşmacı olarak katıldığı seminerde Ücretsiz Vücut Kompozisyonu ölçümü de yapıldı.

Seminerler devam edecek

İlki gerçekleştirilen seminer ve eğitim programları her ay farklı bir konu ile Gönyeli halkına sunulmaya devam edilecek.

Beslenme Eğitim Programları çerçevesinde gerçekleştirilecek seminerlerin tarih ve konuları şöyle: 19 Kasım 2015: Menapoz döneminde beslenme, 24 Aralık 2015: Menapoz döneminde beslenme, 21 Ocak 2016: Kalp damar hastalıklarında Beslenme, 25 Şubat 2016: Diyabette beslenme, 24 Mart 2016: Okul çağındaki çocuklarda obezite ve beslenme, 21 Nisan 2016: Adölesan çağı Beslenmesi, 26 Mayıs 2016: Yaşlılıkta Beslenme, 23 Haziran 2016: Gebelik ve Emziklilikte Beslenme.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.