GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli SAM'da İngilizce kursları devam ediyor

Gönyeli SAM'da İngilizce kursları devam ediyor

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi, Gönyeli halkının eğitim ve kültür alanındaki kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu dönemde de 'İngilizce kursları'nı sürdürecek. İngilizce kurslarının yeni dönemde de yer alacağını açıklayan Gönyeli Sosyal Aktiviteler Merkezi (SAM), yeni kayıtların kabul edildiğini duyurdu. Eğitmen Kezban Aksoy yönetiminde devam eden İngilizce kurslarında, yetişkinlere İngilizce'yi en alt seviyeden başlayarak öğretilmesi hedefleniyor.

Yayın Tarihi: 02/11/15 14:33
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli SAM'da İngilizce kursları devam ediyor
A- A A+

Haftada iki gün Gönyeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre yetişkinlere özel İngilizce Kursu ile İngilizce diyalog kurarak konuşmaya dayalı interaktif kursların devam edeceği ifade edildi. Daha önce başlayan kurslar ise kaldığı aşamadan devam edecek. Kurslar her hafta Salı ve Cuma günleri 17.30 ile 18.30 saatleri arasında Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezinde yapılıyor.

Gönyeli SAM'a kayıt ve detaylı bilgi için 05338253255 nolu telefondan ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.