GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

"Bisikletli Gönyeli" kampanyası yarın tanıtılacak; kurslar haftaya...

"Bisikletli Gönyeli" kampanyası yarın tanıtılacak; kurslar haftaya...

"Bisiklet her çocuğun en büyük, her büyüğün en çocuk hayalidir" sloganıyla organize edilen "Bisikletli Gönyeli" kampanyası, yarın 17.30 ile 19.00 saatleri arasında Gönyeli Sosyal Aktiviteler Merkezi'nde (SAM) tanıtılacak.

Yayın Tarihi: 31/01/16 13:26
okuma süresi: 3 dak.
"Bisikletli Gönyeli" kampanyası yarın tanıtılacak; kurslar haftaya...
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, tanıtım kokteyline; bisiklete, spora, doğaya ilgisi olan herkesin davet edildiği; bisiklet tutkunlarını güvenli ve profesyonel kullanıma teşvik etmeyi de amaçlayan kampanyanın tanıtım buluşmasında, katılımcılarla sohbet edilerek, fikir alış-verişinde bulunulacağı belirtildi.

EĞİTİM KURSLARI GELECEK HAFTA...

Gönyeli Belediyesi Sosyal Aktiviteler Merkezi bünyesinde başlayacak "Bisikletli Gönyeli" kampanyasına yönelik eğitim kurslarının da gelecek hafta başlaması hedefleniyor.

Kampanya ile başlayacak eğitimler, Eğitmen Taçam Gökbörü tarafından 10-12, 13-17 yaş ve 18 yaş üzeri olarak farklı gruplara verilecek.

Pazartesi büyüklere yönelik ve Çarşamba günleri küçüklere yönelik olarak 17.00-18.00 saatleri arasında Gönyeli SAM'da iki kategoride gerçekleştirilecek eğitimlerin ardından Cumartesi günleri de parkur gezileri düzenlenecek.

Gönyeli SAM'a, kayıt ve detaylı bilgi için 0533 825 32 55 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

BENLİ: "BİSİKLETLİ GÖNYELİ İÇİN İLK ADIM"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Bisikletli Gönyeli" kampanyasına yönelik açıklamasında, Gönyeli'nin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir renk kazandırmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

"Trafik yol güvenliği ve bilinçli bisiklet kullanımı için çocuklarımızın, büyüklerimizin, herkesin, uzmanlarımız gözetiminde iyi bir eğitim almasını istiyoruz" diyen Benli, yeni hedefin "bisikletli Gönyeli"yi yaratmak olduğunu ifade etti.

Gönyeli'nin dört bir yanını, çağdaş bisiklet yolları ve bisiklet istasyonları ile örmeyi hedeflediklerini kaydeden Benli, "Gönyeli'nin Avrupa kentlerinden hiçbir farklı kalmayacak "ifadesini kullandı.

Eğitmen Taçam Gökbörü ise yaptığı değerlendirmede, yıllar öncesine oranla hayattan soyutlanan bisikletle Gönyeli'de önemli bir buluşma yaşanacağı inancını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.