GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de ölümlü kaza... Motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı hayatını kaybetti

Gönyeli'de ölümlü kaza... Bir kişi yaşamını yitirdi

Gönyeli'de bugün meydana gelen trafik kazasında 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı (E) hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 20/02/16 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de ölümlü kaza... Bir kişi yaşamını yitirdi
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, İki araç ve bir motosikletin karıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza; saat 14.15 sıralarında Oya Göz'ün (K-47) yönetimindeki HC 735 plakalı araç ile Gönyeli'de Defne Sokak üzerinden Belediye Bulvarı'na dikkatsizce giriş yapması sonucunda, aracın, o esnada bulvar üzerinde Lefkoşa istikametinden Gönyeli'ye doğru seyreden Cuma Mağusalı (E-27) yönetimindeki MD 014 plakalı motosiklete çarpması ve çarpma sonucunda savrulan motosikletin, o sırada Gönyeli'den Lefkoşa'ya doğru gelmekte olan Süleyman Yılmaz (E-49) yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüzyüze çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada ağır yaralanan Cuma Mağusalı, ambulansla kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve saat 15.00 sıralarında hayatını kaybetti.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

HC 735 plakalı araç sürücüsü Oya Göz tutuklanırken, polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.