GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli'de elektrik direği tehlikesi: KIB-TEK personeli olay yerinde

Gönyeli'de elektrik direği tehlikesi: KIB-TEK personeli olay yerinde

Gönyeli'de yola doğru eğilen elektrik direği tehlike saçıyor. Van bir aracın çarpması sonucunda yola eğildiği öğrenilen ve her an yola devrilme riski olan direğe, KIB-TEK müdahale etti. KIB-TEK'in müdahalesi öncesinde ise bölgede yaşayan vatandaşlar kendi önlemini aldı. Vatandaşlar devrilme tehlikesi olan direğin bulunduğu sokağı çöp bidonlarını kullanarak trafiğe kapadı.

Yayın Tarihi: 16/03/16 10:33
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli'de elektrik direği tehlikesi: KIB-TEK personeli olay yerinde
A- A A+

Kıbrıs Postası

Gönyeli Bölgesi'nde van bir aracın çarpması sonucunda elektrik direğinin yola doğru eğildiği öğrenildi.

Her an yola devrilme riski taşıyan direğe KIB-TEK yetkililerinin müdahalesi öncesinde, paniğe kapılan vatandaşlar sokağı çöp bidonları ile kapatarak olası bir faciayı önlemek istedi.

Öte yandan, KIB-TEK Basın Sözcüsü Tuluy Kalyoncu'nun verdiği bilgiye göre, söz konusu elektrik direği ile ilgili ihbarın kendilerine bu sabah saat 8'de ulaştığını ve 8.20'de görevlilerin olay yerine gittiğini bildirdi.

Kalyoncu, ekiplerin şu an için çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.