GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Çocuklardan Benli'ye 23 Nisan ziyareti

Çocuklardan Benli'ye 23 Nisan ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bugün (22.4.16) Gönyeli İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'yi ziyaret etti. Saat 11.00'da başlayan kabulde Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, çocuklara 23 Nisan nedeniyle küçük hediyeler de verdi.

Yayın Tarihi: 22/04/16 12:42
okuma süresi: 3 dak.
Çocuklardan Benli'ye 23 Nisan ziyareti
A- A A+

Kısa süre de olsa Gönyeli Belediye Başkanı koltuğuna oturan çocuklar, isteklerini ve temennilerini Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye ilettiler.

Gönyeli İlkokulu müdürü ve öğretmenleri de Benli'ye kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederken, Gönyeli'nin gelişimini takdir ettiklerini ifade ettiler.

Gönyeli İlkokulu öğrencisi Rifat Tunççağ, kısa bir süreliğine de olsa Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'den görevi devraldı. Tunççağ, belediye başkanı olarak arkadaşlarının "okula futbol sahası yapılması" talebini işleme koydu.

"Çocukları küresel koşullara uygun yetiştirmeliyiz"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise kabulde yaptığı konuşmada çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, Türk milletine özgü olan bu bayramın artık evrensel bir şekilde kutlandığına dikkat çekti. Benli, dünyanın hızla küçüldüğünü ifade ederek bugün yetiştirilen çocukları küçülen dünyaya göre hazırlamanın önemine vurgu yaptı.

Bu görevin aslında Atatürk'ün kendilerine verdiği bir görev olduğunu söyleyen Benli şöyle devam etti: "Neden Atatürk çocuklara bayram hediye etti çünkü bizim dikkatimizi onlara çekmek istedi. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Önceliğimiz yöresel ve ulusal değerler, bununla birlikte mutlaka çocukları küresel koşullara uygun yetiştirmeliyiz. Ben sorumlular listesinden biri olarak üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Çocuklara ve öğretmenlere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum."

Öztüccar: İyi yetiştirmek bizim görevimiz

Gönyeli İlkokulu Müdürü Rauf Öztüccar ise ziyarette yaptığı konuşmada kendilerini kabul ettiği için Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye teşekkürlerini sundu.

Öztüccar, çocukları Atatürk'ün değerlerine ve yeniçağa ayak uydurabilecek şekilde yetiştirmenin tüm öğretmenlerin görevi olduğunu ifade ederek geleceğin büyükleri olarak burada bulunan çocukları en iyi şekilde yetiştireceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.