GÖNYELİ
okuma süresi: 4 dak.

Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada gerçekleşti

Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada gerçekleşti

Gönyeli Belediyesi tarafından bugün üç etinlik düzenlendi. Vatandaşlar etkinlikler sayesinde eğlenceli bir Cumartesi günü geçirdi.

Yayın Tarihi: 04/06/16 20:08
okuma süresi: 4 dak.
Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada gerçekleşti
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, ilk olarak Basketbol Şenliği'nde buluşan çocuklar, spor yaparak eğlendi. Bunun yanı sıra gün boyunca Yenikent esnafı tarafından Gönyeli Belediye Bulvarı'nda İndirim Şenliği yapıldı. Vatandaşlar mağazaların sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanarak alışverişin keyfini yaşadı.

Saat 16:30 itibarı ile Bisikletli Gönyeli etkinliği yapıldı. Bisikletli vatandaşlar ve çocuklar polis eşliğinde Gönyeli'yi turladı. Ardından ise saat 17:00'de adeta uçurtma çılgınlığı yaşandı. Beşincisi düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuğundan gencine birçok vatandaş uçurtma uçurmanın zevkini tattı.

Yüzlerce uçurtma gökyüzünü renklendirdi

Rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne bırakan çocuklar, Bugün saat 17.00'de Gönyeli Belediye Bulvarı'nda buluştu. Aileleri ile uçurtma uçuran çocukların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Uçurtmalar ise çocuklara Gönyeli Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı.

"Basketbol Şöleni" yapıldı

Gönyeli Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliği ile Basketbol Şenliği saat 09.00'da RA25 Spor Salonu YDÜ gerçekleştirildi. Çocuklar hem spor yaptı hem de aileleri ile beraber zaman geçirme fırsatı buldu.

Bisikletle Gönyeli'yi dolaştılar

İndirim Şöleni'nin yapıldığı alanda bu yıl ilk kez düzenlenen Bisikletli Gönyeli 1. Halk Sürüşü de yapıldı. Saat 16.30'da belediye hizmet binasında toplanılarak startı verilen halk sürüşünde genci yaşlısı hep beraber bisiklete binmenin keyfini yaşadı. Bisiklet sürüşü Gönyeli'nin birçok yerinden geçerek yine başladığı yerde tamamlandı.

"Yenikent İndirim Şöleni"

Yenikent esnafı Belediye bulvarında bugün İndirim Şöleni düzenledi. Saat 10.00'da başlayan İndirim Şöleni gün boyu sürdü.

Şenlik kapsamında gün boyu 12D sinema, trambolin, yüz boyama, zıp zıp, maskotlar, DJ'ler, yiyecek içecek standları, latin müziği ve keman dinletisi gerçekleştirildi.

Kolozali: Hedef bisiklet kültürünü tüm Gönyeli'ye yaymak

Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali de Bisikletli Gönyeli 1. Halk Sürüşü'nün startını verdi. Kolozali, start esnasında yaptığı konuşmada Uçurtma Şenliği ve halk sürüşü ile ilgili konuştu.

Kolozali ayrıca, Gönyeli'de bisikletlileri korumak adına Belediye Bulvarı'na koyulan levhanın açılışını da yaptı.

Kolozali konuşmasında şunlara değindi: 5'incisini düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği'nde yine ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Bugün sabah düzenlediğimiz Basketbol Şöleni'nde çocuklarla hep beraber eğlendik. Gönyeli Belediyesi olarak bu ilkleri yaparken ki buna Gönyeli SAM ile başladık, orada bisiklet eğitimini alarak, bisiklet sevdasını daha düzeyli geliştirmek amacıyla bu yola çıktık. Bisiklet sevgisini bütün kente aşılamak bizim birinci amacımızdır. Kursları tamamladık ve çocuklarımıza ödül olarak bisikletlerini verdik. Gönyeli'de bisiklet kültürünü aşılayıp geliştirmek ve bunun tüm kente yaymak istiyoruz. Tüm bu etkinliğe katkı koyanlara teşekkür ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.