GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Benli: "Hizmet kalitesini yükseltmek önceliğim"

Benli: "Hizmet kalitesini yükseltmek önceliğim"

Gönyeli Belediyesi'nde son iki aydır sürdürülen kapsamlı temizlik kampanyası adım adım hedefine ilerliyor.

Yayın Tarihi: 19/06/16 09:15
okuma süresi: 3 dak.
Benli: "Hizmet kalitesini yükseltmek önceliğim"
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, "En temiz kent, daha temiz kent" sloganı ile başlayan kampanyada kent baştan uca temizlenerek bakımdan geçirilecek.

"Temizlik kampanyamızın % 40'ını tamamladık, durmak yok. Ne hizmet veriyorsak daha kalitelisi olacak" diyen Gönyeli Belediyesi temizlik ekipleri, Haziran sonuna kadar çalışmalarını sürdürecek.Temizlik kampanyasının daha hızlı ve etkin yapılabilmesi için kendi ekipleri yanı sıra özel şirketlerle de işbirliği yapan Gönyeli Belediyesi, üç bölgeye ayırdığı kentte tam anlamıyla bir seferberlik yürütüyor.


Kampanya boyunca yaklaşık 1.380 kamyon atık toplanması hedeflenirken, temizlik çalışmalarında 65 temizlik personeli, 4 dozer, 4 damperli kamyon, 3 ot biçme traktörü, 3 çekirge tipi kamyon, 1 çöp konteyneri yıkama aracı, 1 yol süpürge aracı görev alıyor.

Gönyeli'ye Avrupa standartlarında temizlik hizmeti sunmayı hedefleyen Gönyeli Belediyesi, temizlik kampanyası ile eşgüdümlü olarak tüm bölgelerdeki çöp konteynerlerini de yıkıyor.

Kampanyanın tamamlanmasının ardından da tüm kentte bulunan yaklaşık 4 bin çöp bidonu yaz aylarında ayda 1 defa olmak üzere rutin olarak belediye tarafından yıkanmaya devam edecek.

Temizlik kampanyasında yol süpürge aracı, ana yollar, tali yollar ve sokak araları olmak üzere 120 kilo metre yol ağını belirli aralıklarla temizlenmeye devam ediyor. Buna göre yıl boyunca ana yollar haftada 2, tali yollar haftada 1, sokak araları ise 2 haftada 1 defa olmak üzere süpürülüyor.

Ayrıca evsel atıkların haftada 2 alınması işlemi de devam edecek.

Benli: "Hizmet kalitesini yükseltmek önceliğim"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, kentteki hizmet kalitesini yükseltmek için peş peşe projeler ürettiklerini belirterek, "Temiz kent anlayışı ise tüm projelerimizden bağımsız olarak ana odağımızdır" dedi.

"Ne hizmet veriyorsak daha kalitelisi olacak, Gönyeli her gün tekrarlanan planlı temizliğin yanı sıra kapsamlı bakımdan geçirilerek çağdaş kente yakışır bir görünümde olacaktır" diyen Ahmet Y. Benli, insanların günlük yaşamını kolaylaştırmak, trafiğe çözümler üretmek, altyapıyı modernleştirmek, eğitime destek vermek ve soysal aktiviteleri artırmak için de çabalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.