GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli'de yaşlılara özel ilgi

Gönyeli'de yaşlılara özel ilgi

Gönyeli Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği kültürel gezilerde, çağdaş kentin yıllanmış çınarları Karpaz'dan Yeşilırmak'a Larnaka'dan Limasol'a ülkeyi gezdi.

Yayın Tarihi: 21/06/16 09:16
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli'de yaşlılara özel ilgi
A- A A+
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, Gönyeli Belediyesi bünyesinde 950'e yakın üyeye hizmet veren Yaşlılara Hizmet Birimi'nin faaliyetlerinden büyük keyif aldıklarını ve gurur duyduklarını söyledi

Gönyeli'nin yıllanmış çınarları, insan odaklı yerel yönetim anlayışının ürünü olarak Karpaz'dan Yeşilırmak'a Larnaka'dan Limasol'a ülkeyi gezdi.

Gönyeli Belediyesi Sağlık Şubesi bünyesindeki Yaşlılara Hizmet Birimi, periyodik aralıklarla düzenlediği eğlence gezileri çerçevesinde bu yıl da kayıtlı üyelerini Yeşilırmak, Karpaz, Larnaka, Limasol ve Trodos'a götürdü.

Gönyeli'nin sevilen simaları ülkenin dört bir yanında gönüllerince eğlendi

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Köyden kente dönüşüm vizyonunu tamamladığımız kentimizde, insan odaklı sosyal projelerimiz en önemli gurur kaynağımızdır, bundan sonra ne hizmet veriyorsak daha kalitelisi olacak" dedi.

Benli, Gönyeli kentine bir ömür adamış insanlara çok daha yüksek hizmet kalitesi sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, Gönyeli Belediyesi bünyesinde 950'e yakın üyeye hizmet veren Yaşlılara Hizmet Birimi'nin faaliyetlerinden büyük keyif aldıklarını ve gurur duyduklarını söyleyerek özverili çalışan belediye personeline teşekkür ederken, "Bu buluşmalarda hem anılar canlanıyor, hem dostluklar pekişiyor" şeklinde konuştu.

Ayağa hizmet

Yaşlılara Hizmet Birimi'nden verilen bilgiye göre, geziler gruplar halinde Mayıs ayından itibaren her hafta 5 farklı bölgeye düzenlendi.

Gönyeli Belediyesi Yaşlılara Hizmet Birimi, gezilerin yanı sıra, birim üyelerine periyodik olarak evde sağlık kontrollü, berber ve kuaför hizmeti, bahçe temizliği, ev bakımı, acil ihtiyaçların giderilmesi gibi pek çok hizmet sunuyor.

Üyeler mutlu

Gönyeli Belediyesi Sağlık Şubesi bünyesindeki Yaşlılara Hizmet Birimi'nin, sağladığı hizmetten yararlanan üyeler, Gönyeli Belediyesi'ne teşekkür ederek, kendilerini hiç yalnız bırakmayan personele de teşekkür etti. Yeşilırmak, Karpaz, Larnaka, Limasol ve Trodos'a giden üyelerin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.