GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de hem çocuklar hem aileler kaynaştı

Gönyeli'de hem çocuklar hem aileler kaynaştı

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslar arasında yer alan ve yaş sınırı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Paten Kursu etkinliklerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29/08/16 10:57
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de hem çocuklar hem aileler kaynaştı
A- A A+

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslar arasında yer alan ve yaş sınırı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Paten Kursu etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gönyeli Yalçın Park'ta Paten Kursu'na katılan kursiyerler için kaynaşma amaçlı bir piknik organize edildi. Yapılan piknikte yaklaşık bir buçuk yıldır eğitim gören paten kursiyerleri ve aileleri birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

Sosyal Aktivite Merkezi bünyesinde yapılan Paten Kursu'nda eğitmenlik görevi yapan Akan Zeki etkinlikten yaptığı konuşmadan ilk etapta 4-14 yaş gruplarıyla eğitimlere başladıklarını belirterek, paten sporunun sağlıklı kalabilmek adına en güzel sporlardan biri olduğunu ifade etti.

BENLİ: "İNSAN ODAKLI PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada Gönyeli'de insan odaklı projelerin bundan sonraki sürede de daha fazla önem kazanacağını söyledi. Çocukların sosyal ve sportif faaliyetlerde neşe dolu saatler geçirmesinin oldukça keyif verdiğini ifade ederek, bu etkinliklerin ailelere sunulması esnasında ailelerin de kaynaşmasının önemli olduğunu söyledi. Etkinliklerin belediye başkanı olarak kendisini mutlu ettiğini kaydeden Benli, hedeflerinin daha çok sosyal sorumluluk projesi ve daha çok gülen insan yaratmak olduğunu belirterek, Gönyeli'deki insanların gülmesi ile kendi yüzlerinin de güleceğini ifade etti.

Gönyeli SAM'a kayıt ve detaylı bilgi için 05338253255 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.