GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli Gençlik Festivali'nde Aleyna konserine yoğun ilgi

Gönyeli Gençlik Festivali’nde Aleyna konserine yoğun ilgi

Gönyeli Belediye Bulvarı "Gençlik Festivali"nin ilk gecesinde olağanüstü bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Aleyna Tilki konseri ile başlayan festival yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 19/10/17 13:37
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli Gençlik Festivali’nde Aleyna konserine yoğun ilgi
A- A A+
Gönyeli Belediye Bulvarı "Gençlik Festivali"nin ilk gecesinde olağanüstü bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Aleyna Tilki konseri ile başlayan festival yoğun ilgi gördü.

Gönyeli Gençlik Festivali'nde Aleyna Tilki izdihamı yaşadı, festival yoğun katılımla başladı, binlerce genç Gönyeli Bulvarı'na aktı.
Türkiye'nin popüler seslerinden Aleyna Tilki'nin konseri büyük bir kalabalık önünde gerçekleşti. Dj. Haşim'in performansı ile başlayan gecede, gençler, bir an olsun yerinde duramadı.

Ayrıca tenis turnuvası ve Fibera Bikes Show da yoğun ilgi gördü.

ALEYNA SEVGİSİ

Gönyeli Belediyesi'nin organize ettiği Gönyeli Gençlik Festivali dün start aldı. Gönyeli Belediye Bulvarı'nda dün saat 18.00'de başlayan etkinlikler akşam saatlerinde Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Aleyna Tilki konseri ile tavan yaptı.

Binlerce Aleyna Tilki hayranı Gönyeli Belediye Bulvarı'nda düzenlenen konsere akın ederek Aleyna Tilki'nin şarkılarına eşlik etti.

Gönyeli Belediyesi'nin gençler için düzenlediği Gönyeli Gençlik Festivali'nde tenis turnuvalarının yanı sıra bisiklet gösterileri de yapıldı.

KIBRIS'IN EN İYİ SESLERİ SAHNEDE

Festival, 19 Ekim 2017Perşembe günü saat 18.00'den itibaren Dj Haşim performansıyla devam edecek. Grup Frekans Konseri sonrasında DJ Bora'nın müzikleri ile coşacak gençler, Strange Union Konseri'ni ve ardından Arda Gündüz ile Alkapon'u dinlemek fırsatı bulacak.
20 Ekim 2017 Cuma akşamı ise Dj Haşim ile Dj. Behiç'in performansları yanı sıra adamızın sevilen seslerinden Fikri Kareyel konseri yer alacak. Ayrıca Grup Rast ve Cosmic Alert konserleri de festivale renk katacak.

TEOMAN KONSERİ CUMARTESİ

21 Ekim 2017,Cumartesi akşamı Gönyeli Gençlik Festivali'nde bu kez Teoman fırtınası esecek. DJ Haşim Volkan, Lirik Şiir Grubu ve Arman Ratip'in de sahne alacağı cumartesi akşamı, saat 21.00'den itibaren Türkiye'nin ünlü ismi Teoman sahneye çıkacak.

Benli'den teşekkür

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Gençlik Festivali'nin açılışına gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm katılanlara ve festivale emek verenlere teşekkür etti.
Benli, "Kıbrıs'tan en fazla sayıda müzisyenimiz ve sanatçımızın da sahne alacağı bu festivale, Türkiye'nin de en fazla sevilen iki ismini davet etti. Tüm sanatçıları, Gönyeli'de gençler arasında yaptığımız kamuoyu araştırması ile belirledik. Gönyeli gençliği böylesi bir festivali hak etti. Gönyeli'yi gençliğin de enerjisi ile çok daha ileriye taşıyacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.