ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Alayköylü Mustafa Akdöl, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Alayköylü Mustafa Akdöl, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Hastaneden taburcu olduktan sonra gözaltına alınan acılı baba İsmail Akdöl, teminat ile serbest kaldıktan sonra sargılı kolu ve yüzünde yara bantları ile oğlu Mustafa Akdöl'ü son yolculuğuna uğurladı.

Yayın Tarihi: 27/09/11 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Alayköylü Mustafa Akdöl, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı
A- A A+

Türkeli - Alayköy yolunda meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Mustafa Akdöl, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine, Mustafa Akdöl'ün ailesi, yakınları ve köylüleri katıldı. Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Mustafa Akdöl, Alayköy Mezarlığında toprağa verilirken, baba İsmail Akdöl, gözaltına alındığı için mahkemeye çıkarıldı. Acılı baba, teminat ile serbest kaldıktan sonra oğlunun cenazesine yetişti.

DERDİNE DERT EKLENDİ

Güzel bir gün geçirmek için yanına oğlu ve yeğenini alıp balık avlamaya çıkan ancak eve geri dönüş yolunda kaza yapan Mustafa Akdöl, dün sabah tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra gözaltına alındı.

Aşırı sürat ve dikkatsiz bir şekilde araç kullanarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla gözaltına alınan acılı baba, kolundaki sargılarla ve yüzündeki şok ifadesiyle dün mahkemeye çıkarıldı.

Hastaneden çıkar çıkmaz kendini mahkeme salonunda bulan İsmail Akdöl, tutuksuz yargılamak üzere teminat ile serbest bırakıldıktan sonra bu kez de gencecik oğlunu toprağa vermek için cenazeye gitti.

GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Mustafa'yı son yolculuğuna uğurlamak için hazırlıklarını tamamlayan Akdöl ailesi, Alayköy Mehmetçik Camii'nde dün bir araya geldi. Cenazeye Mustafa'nın, annesi, babası ablası, anneannesi, yakın akrabaları ve sevenleri katıldı.

Hayatının baharında feci bir kazaya kurban giden Mustafa Akdöl, Alayköy Mehmetçik Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından gözyaşları ile Alayköy Mezarlığında toprağa verildi.

Star Kıbrıs - Suna Erden

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.