ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Alayköy Belediye çalışanlarına Near East Bank'dan sigorta güvencesi

Alayköy Belediye çalışanlarına Near East Bank'dan sigorta güvencesi

Alayköy Belediyesi, Near East Bank'la (NEB) işbirliği yaparak hayatın beklenmedik olumsuzluklarına karşı çalışanlarına sigorta güvencesi sağladı.

Yayın Tarihi: 14/11/12 14:13
okuma süresi: 2 dak.
Alayköy Belediye çalışanlarına Near East Bank'dan sigorta güvencesi
A- A A+

Near East Bank Sigorta Ürün Birimi tarafından hazırlanan geniş kapsamlı " Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi " ile Alayköy Belediyesi'nde çalışan 34 personel güvence altına alınıyor.

Alayköy Belediyesi ile Near East Bank'ın birlikte bir ilke imza attıkları protokol, Belediye Başkanı Hulusi Manisoy ile Near East Bank yetkilileri tarafından imzalandı.

Etkinlikte konuşan Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy, çalışanların olası her türlü riske karşı güvence altına alan sigorta protokolünün moral ve motivasyon yanısıra çalışma verimliliğini de artıracağına inandığını belirtti. Manisoy, çalışanlara sosyal güvence sağlanmasında kendilerine anlayış göstererek destek olan Near East Bank yönetimine de içtenlikle teşekkür etti.

Near East Bank ise, kurum olarak belediye çalışanlarını Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi ile istem dışı durumlara karşı güvence altına almaktan mutlu olduklarını, hayata geçirilen protokolün gerek çalışma barışına gerekse hizmetlerde verimliliğin artmasına katkı koyacağına inandıklarını bildirdi.

Alayköy Belediyesi'nin Near East Bank'la imzaladığı " Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi" belediye çalışanlarının vefat, sürekli sakatlık, iş görmezlik, hastalık tedavisi, kıymetli eşyaların hırsızlık halinde tazmini konularını kapsıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.