DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

"Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni" başlıyor

"Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni" başlıyor

"Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni" bu akşam saat 20.30'da Değirmenlik Belediyesi Düğün Parkı'nda ve yarın da aynı saatte Gaziköy Sedat Çakır Parkı'nda yapılıyor.

Yayın Tarihi: 05/09/13 11:53
okuma süresi: 1 dak.
"Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni" başlıyor
A- A A+

Belediyeden verilen bilgiye göre şölen, Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Değirmenlik Sanat Derneği (DES-DER), Gümüşhane Hanede Dans Grubu, Gaziantep Şahinbey Belediyesi Halk Oyunları Grubu, Göçmenköy-Taşkınköy Kültür Sanat Derneği, Lefkoşa Türk Belediyesi Pop Orkestrası (Grup Sahil) ve Lefkoşa Folklor Gençlik Merkezi'nin (FOGEM) katılımıyla gerçekleşecek.

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal, bu sabah, belediyenin düzenlediği Halk Dansları Şöleni için Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi Halk Oyunları Grubu ve Gümüşhane Hanede Dans Grubu temsilcileriyle görüştü.

Işısal, farklı kültürlerin bir araya gelerek kaynaşmasının önemli olduğunu kaydederek, konuklara Değirmenlik Belediyesi'nin tarihi, belediyenin çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında da bilgi verdi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.