DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni başladı

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni başladı

Değirmenlik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Halk Dansları Şöleni dün akşam Değirmenlik Belediyesi Düğün Parkı'nda başladı.

Yayın Tarihi: 06/09/13 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Şöleni başladı
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, şölenin ikincisi bu akşam Gaziköy Sedat Çakır Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

IŞISAL: "KÜLTÜRLERİN KARIŞMASI ÇOK ÖNEMLİ"

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal Şölen!in açılışında yaptığı konuşmada, kültür, gelenek, görenek ve figürleri yansıtmanın ve farklı ülkelerin kültürlerini tanımanın ve görmenin büyük bir kazanç olduğunu kaydetti.

Işısal, şölende katkı koyan herkese teşekkür ederken, şölene katılan gruplara da hediye takdiminde bulundu. ? ?Dün akşamki organizasyonda kendi figürlerini sergileyen Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Değirmenlik Sanat Derneği (DES-DER), Gümüşhane Hanede Dans Grubu, Gaziantep Şahinbey Belediyesi Halk Oyunları Grubu, Göçmenköy-Taşkınköy Kültür Sanat Derneği ve Lefkoşa Folklor Gençlik Merkezi (FOGEM) ekiplerinin gösterileri beğeniyle izlendi.

Bu aşkam Gaziköy Sedat Çakır Sosyal Tesisleri'ne saat 20.30'da gerçekleşecek geceye ayrıca Lefkoşa Türk Belediyesi Pop Orkestrası (Grup Sahil) de katılacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.