DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 7 dak.

DP-UG: "Değirmenlik yeniden doğacak"

DP-UG: "Değirmenlik yeniden doğacak"

29 Haziran yerel seçimleri yaklaşırken Demokrat Parti Ulusal Güçler seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/06/14 15:08
okuma süresi: 7 dak.
DP-UG: "Değirmenlik yeniden doğacak"
A- A A+

DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ile Belediye Meclis Üyesi adaylarının ve partililerin kullanacağı DP Ulusal Güçler Değirmenlik Seçim Bürosunun açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Seçim bürosunun açılışı için tertip edilen organizasyona DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Milli Eğitim Bakanı Dr. Mustafa Arabacıoğlu, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, DP Ulusal Güçler Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal, Değirmenlik Örgütü tam kadro katıldı. Buradaki açılışa bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Seçim bürosunun açılışında konuşmalarda gerçekleşti.

Konuşmaların sonunda açılışa geçildi. Açılışta, seçimlerin sonucunun ülkeye ve tüm halka hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

DENKTAŞ: "DEĞİRMENLİĞİ MUTLAKA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Açılışa katılan partililere konuşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Lefkoşa'da mutlaka kazanmak istedikleri bir başka yerin de Değirmenlik olduğunu, bu nedenle burada gerçek anlamda çok başarılı bir başkan ve ekip çıkardıklarına dikkati çekerek; "halkımızın da bu güzel ve başarıla ekibe güvendiğini görüyorum, e hadi artık Değirmenliği geri alalım. Biz Değirmenliğimizi geri istiyoruz" dedi.

DENKTAŞ: "DEĞİRMENLİK HİÇBİR GELİRİ OLMAYAN BİR BELEDİYEYKEN, BİR KARARLA HAVAALANINI DEĞİRMENLİĞE BAĞLADIK VE O GÜNDEN BERİ BÖLGE HİZMET GÖRMEYE BAŞLADI"

Değirmenlik'in 94-96 yılları arasında hiçbir geliri olmayan bir belediyeyken, o dönem hiçbir İçişleri Bakanı ve hükümetin yapmayacağı bir kararla Ercan Havalimanını Değirmenliğe bağladıklarını hatırlatan Serdar Denktaş; "O günden beridir Değirmenlik hizmet görmeye başladı.

Bir dönüp bakalım. Bu kararın yarattığı gelirle okul ve yollar yapıldı. Yine bu kararın yarattığı gelirle temelleri atılmış kapalı spor salonu var yarım kaldı. Havaalanının parası hala daha Değirmenliğe akmaya devam ediyor ancak bakın görün ki son dönemde ne yapıldı, hangi hizmet geldi? Bir düşünelim" diye konuştu.

DENKTAŞ: "BİZ DEĞİRMENLİĞİMİZİ GERİ İSTİYORUZ"

"Biz Değirmeliğimizi geri istiyoruz" diyen DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Denktaş, Mesarya'nın ortasında yepyeni bir kent yaratmak için kararın halkın iradesi olduğunu söyledi.

Denktaş; "Karar 'Değirmenlik köy olarak kalsın' veya 'Değirmenlik gelişsin kent olsun' bu ikisinin arasında verilecek. Ve bu kararı siz halkımız vereceksiniz. Biz DP Ulusal Güçler olarak 'kent olsun' istiyoruz. Gerçekten hizmet vermek için, Değirmenliğin bütün bölgelerine eşit olarak hizmeti götürmek için, Değirmenlik ve yöresindeki insanların tümünü kucaklamak için, içinizden gelerek, severek, bu bölgenin, Meserya'nın ortasında yepyeni bir yerleşke haline dönüşmesi için. Biz Değirmenliği geri istiyoruz" dedi.

Denktaş, Değirmenlik ve yöre halkının 'kent' haline dönüşmeye hazır olduğunu, DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve ekibinin de bunu başaracağına inanç belirtti.

MUSTAFA ARABACIOĞLU: "DP ULUSAL GÜÇLER ADAYLARINA GÜVENİN"

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'da buradaki konuşmasında, yerel yönetimlerin demokrasinin ilk aşaması olduğunu kaydederek; "yerel yönetim seçimleri ile başlayan demokrasi süreci, merkezi yönetim de, Cumhuriyet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle halkın iradesinin ülke yönetimine yansıtılması sağlanmaktadır" diye konuştu.

Genelde ülke, özelde Değirmenlik'te yapılacak olan belediye başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi seçimlerinin yöre halkına kendisi için iyi olacak bir yönetimi, görev başına getirme şansını sunmakta olduğunu dile getiren Bakan Arabacıoğlu; "DP Ulusal Güçlerin Değirmenlik Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adaylarının halkın bu talebini güvenle karşılayabileceğini" söyledi.

TAÇOY: "DEĞİRMENLİĞİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ"

"Değirmenliği mutlaka kazanacağız' diyerek yola çıktıklarını söyleyen DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, başarıyı yakalamak için tüm adaylar ve bölge halkı ile birlikte çıkmış oldukları bu yolda, zaferin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve Meclis Üyesi adaylarının büyük bir heyecanla hizmete bugünden başladıklarının altını çizen Taçoy; "ekip gerçekten şahane. Artık bu ekip ile desteği de bölge halkı verirse yapacağımız tek şey var. O da adil ve düzgün hizmet. Değirmenlik, Doğan Emiroğulları ile yeniden Doğacak. " diye konuştu.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy buradaki konuşmasını ise; "hem kendimize hem halkımıza bir söz verdik. Bu söz halkımıza hizmet sözüdür. Biz hizmet için varız ve hizmet için geliyoruz. Tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" sözleriyle noktaladı.

DOĞAN EMİROĞULLARI: "BİZ İNSANIMIZIN VE KENTİMİZİN ÖNECELİKLERİNE ÖNEM VERİYORUZ"

Değirmenlik Bölge halkına seslenen DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, 29 Haziran akşamına kadar yapılacak yarışta kimsenin kimseyi kırmadan, projelerini anlatacağı bir süreç geçirilmesi gerektiğini temenni ederken, tüm adayların insan odaklı çalışmasının yararına değindi.

"Biz insanımızın ve kentimizin önceliklerine önem vereceğiz. Nasıl bir başkan seçeceğine de halkımız karar verecek" diyen Emiroğlulları, Değirmenlik ve Değirmenliğe bağlı bölgeler için çalışacağının ve üreteceğinin sözünü verdi.

KEMAL HIFZIOĞLU: "EMİROĞLULLARI VE EKİBİ, DEĞİRMENLİK HALKINI HAK ETTİĞİ İYİ HİZMETE MUTLAKA KAVUŞTURACAKTIR"

DP Ulusal Güçler Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu'da konuşmasında DP Ulusal Güçler'in seçime hazır olduğunu, en iddialı bölgelerden birinin de Değirmenlik olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçler'in örgütsel gücünün, halkın iradesi ve istenci ile birleştirerek bu seçimden mutlaka zaferle çıkacağına inanç belirten Hıfzıoğlu; "Belediye Başkan adayımız Doğan Emiroğlulları engin devlet tecrübesi ve oluşturduğu güçlü ekibi ile Değirmenlik halkını mahrum bırakıldığı ve hak ettiği iyi hizmete mutlaka kavuşturacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.