DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

TDP - BKP - Baraka ittifakı Cihangir'i ziyaret etti

TDP - BKP - Baraka ittifakı Cihangir'i ziyaret etti

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan başkanlığındaki TDP- BKP- Baraka ittifakı BKP Değirmenlik Belediyesi Belediye Meclis Üyesi adayları Cihangir köyünü ziyaret ederek bildiri dağıtımı gerçekleştirdi ve halkla sohbet etti.

Yayın Tarihi: 14/06/14 11:05
okuma süresi: 2 dak.
TDP - BKP - Baraka ittifakı Cihangir'i ziyaret etti
A- A A+

Bölgede yaşanan sorunlar, yerel yönetimlerdeki sıkıntılar ve Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğünün oluşturduğu sorunlar üzerine köy kahvesinde gerçekleştirilen sohbette, Cihangir halkı ile bir araya gelindi.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan köy kahvesinde yaptığı konuşmada, Kıbrıs sorunun çözümsüzlüğünün doğruduğu olumsuzluklarının tüm sektörleri etkilediğini belirterek, " Üreticimiz, hayvancımız kan ağlamaktadır. Ürettiğini satamayan insanımız borç batağındadır. Ne yazık ki çözümsüzlüğün devamı tüm sektörleri iş yapmaz hale getirmiştir. Masada toplumlar adına oturanlar ayak sürümekte, süreci yokuşa sürmektedirler. Güven artırıcı önlemlerin dahi hayata geçmesine engel olmaktadırlar. Bugün kü durum sürdürülebilir değildir. Biz hem yerel yönetimlerde yaşanan sıkıntılar hem de Kıbrıs sorununda yaşadığımız tıkanlığın akılcı politikalarla, dünya gerçeklerinin doğru tahlil edilmesi ile çözümlenebileceğini biliyoruz. Politikalarımızı da bu yönde şekillendiriyoruz" dedi.

Yerel seçimlerde oluşan TDP- BKP- Baraka İttifakı'nın hem yerel yönetimler hem de ülkenin içinde bulunduğu olumsuz duruma alternatif çözümler üretecek politikaları hayata geçirmek için yola çıktığını belirten BKP Genel Başkanı İzcan, " Bizim gücümüz halktır, sizsiniz. Birlikte daha güçlüyüz. Bu toplum alternatifsiz değildir. Yıllardır başarısızlıklarını kanıtlayan yöneticilere ve partilere de muhtaç değildir. Değişimi birlikte sağlayacağız. 29 Haziran'da bu değişime imzamızı atacak ve sesiniz olacağız. Verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.