DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Yaman, Yeniceköy ve Kalavaç'ı ziyaret etti

Yaman, Yeniceköy ve Kalavaç'ı ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı Yeniceköy ve Kalavaç'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 14/06/14 15:18
okuma süresi: 1 dak.
Yaman, Yeniceköy ve Kalavaç'ı ziyaret etti
A- A A+

UBP'den yapılan yazılı açıklamaya göre Yaman, bölgedeki ev ve işyerlerini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Yaman ziyaretinde yaptığı konuşmada, başkan olması halinde belediye bütçesinin 10 milyon TL'sini yatırama ayıracağını, insan odaklı projelerle bölgenin çehresini değiştireceğini söyleyerek, meslek edindirme kursları, yaşlılara tam zamanlı entegre bakım hizmeti, itfaiye, küçük esnaf sitesi, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara danışmanlık, proje ve altyapı desteği, ihtiyaçlı vatandaşlara maddi, manevi ve sosyal destek, gençlere yönelik spor, eğitim ve kültür merkezleri, okullara koşulsuz destek, ihtiyaçlı üniversite öğrencilerine burs gibi hizmetler sağlayacağını ifade etti.

Ali Yaman, belediye sınırları içerisindeki toplu kullanım alanlarının engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesini sağlamak için çalışmalar da başlatacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.