DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman, Düzova Köyü'nü ziyaret etti

UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman, Düzova Köyü'nü ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan adayı Ali Yaman ve meclis üyeliği adayları, seçim gezilerine Düzova köyü ile devam etti.

Yayın Tarihi: 15/06/14 14:06
okuma süresi: 2 dak.
UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman, Düzova Köyü'nü ziyaret etti
A- A A+

Düzova'da yaşayan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Yaman, halkın sorunlarını ve şikayetlerini dinledi.

UBP'den yapılan açıklamaya göre, Yaman, çevre konusunda, Türkiye'den gelecek olan suyun etkin kullanımı için projeler hazırladıklarını, bölgenin ağaçlandırılması, taş ocaklarının ıslahı, bölgelerde daimi temizlik ekiplerinin kurulması, hayvan barınaklarının inşası, drenaj ve istinat duvarlarının inşası, kanalizasyon ağının başlatılması gibi projelerini anlattı.

Yaman, vatandaşlara belediye çalışanlarının varolan sorunlarının çözülmesi, belediye meclis toplantılarının düzenli olarak halka açılması ve internetten yayınlanması, aylık gelir gider tablolarının belediyenin internet sayfasında yayınlanması, 7/24 hizmet veren "Alo Belediye Çözüm Merkezi" hattının oluşturulması, belediye çalışanlarının güvenli ve sağlıklı görev yapabilmelerini sağlayacak adımların atılması gibi konularda da bir an önce çalışmalar başlatacaklarını belirtti.

Yıldızlı belediyecilik denilen olgunun lafta değil icraatta belli olacağının da altını çizen Ali Yaman, Değirmenlik ve bağlı köylerine büyükşehir belediyeciliğinin getirileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.