DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 3 dak.

Mungan: "Osman Işısal kaynakları yerinde kullanan başkan"

Mungan: "Osman Işısal kaynakları yerinde kullanan başkan"

Maliye Bakanı Zeren Mungan, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal'ın, ülkemizdeki 28 belediye arasında kaynaklarını yerinde kullanan, borcu harcı olmayan bir başkan olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 15/06/14 16:36
okuma süresi: 3 dak.
Mungan: "Osman Işısal kaynakları yerinde kullanan başkan"
A- A A+

Değirmenlik Belediye Başkanı ve CTP-BG Değirmenlik Başkan adayı Osman Işısal ve belediye meclis üyesi adayları köy gezilerini sürdürüyor.

Bölgede davetli olarak bulunan Maliye Bakanı Zeren Mungan ile halka buluşan CTP'li ekip Cihangir ve Dilekkaya'da halkın istek ve şikâyetlerini dinledi. Belde halkı Başkan Osman Işısal'a güven, sevgi ve tam destek belirtti.

MUNGAN: SEÇİM ZAMANI ALT YAPIYA YATIRIM YAPMAK CESARET İŞİ

Cihangirlilerle sohbet eden Maliye Bakanı Zeren Mungan, köyde yapılan alt yapı çalışmalarını da yerinde inceleme fırsatı buldu. Mungan, içinde bulunulan seçim döneminde alt yapıya, toprağın altına yatırım yapmanın cesaret işi olduğunu belirterek Osman Işısal'ı tebrik etti. Mungan, Cihangir halkının maliye ve anayasa değişikliği ile ilgili sorularını da yanıtladıktan sonra, Osman Işısal ve ekibi ile birlikte Dilekkaya'ya geçti.

"IŞISAL HALKIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR"

Yerel yönetimlerin güçlenmesi gerektiğini Dilekkaya halkı ile buluşmasında dile getiren Zeren Mungan, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal'ın halk ile en fazla iç içe olan ve halkın ihtiyaçlarını karşılayan başkan ve belediye olarak görüldüğünün altını çizdi. Dilekkaya sakinleri ise bölgelerinin diğer köylere nazaran daha geri kaldığını söyleyerek merkezi yönetimin bölgeye destek olması gerektiğini belirtti.

"BAŞKANIMIZ BÜTÜN İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELİYOR"

Dilekkaya halkı Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal'ın bütün işlerin üstesinden gelebileceğini söylerken, Bakan Mungan da Işısal'ın kamudan geldiğini, işleri yürütülürken nasıl davranılması gerektiğini bildiğini, 28 belediye arasında borcu harcı olmayan ve kaynakları yerinde kullanan bir başkan olduğunu ifade etti. Değirmenlik Belediye Başkanı Işısal ve ekibi ile yaptığı köy gezilerinden çok büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Mungan, Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı köylerde büyük sıkıntılar ile karşılaşmamasının da gurur verici olduğunu belirtti.

Başkan Osman Işısal, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimlere Değirmenlik Belediyesi meclis üyesi adayları Zerin Ceral, Taksim Karavezirler, Mehmet Hüdaverdioğlu, Ahmet Çavuş Mustafa Görgül, Mustafa Uygun, Mahmut Aygın, Ahmet Dilekkaya, Muhiddin Miralay, Abdullah Demirer ve Tahir Irız ile girecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.