DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 3 dak.

UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman seçim gezilerini sürdürüyor

UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman seçim gezilerini sürdürüyor

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan adayı Ali Yaman ve Belediye Meclis Üyesi adayları seçim gezilerini sürdürüyor.Ali Yaman ve ekibi bu çerçevede Minareliköy'ü ziyaret etti. Ziyarette Yaman ve ekibine Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Zorlu Töre de eşlik etti.

Yayın Tarihi: 17/06/14 16:38
okuma süresi: 3 dak.
UBP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Yaman seçim gezilerini sürdürüyor
A- A A+

Kalabalık bir ekiple köyü gezen Yaman, evlere tek tek girerek, vatandaşlarla sohbet eti ve projelerini anlattı.

Minareliköy sakinleri Yaman ve ekibini büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayarak, yaşadıkları orunları anlattı.

Vatandaşlar, altyapıdan çevre kirliliğine, yollardan, su sorunlarına kadar tüm şikayetlerini Yaman'a iletti.

Değirmenlik lisesinde 6 yıl müdürlük yapan Ali Yaman, her gittiği bölgede yetiştirdiği öğrencilerinin sevgisiyle kucaklandı. Gençler, "Hocamız Değirmenlik Lisesini kırsal bölge liseliğinden çıkarıp, ülke çapındaki başarılı liseler arasına yükseltti. Biz eminiz ki idarecilik hayatındaki başarılarını belediyecilikte de arttırarak sürdürecektir" dedi.

Yaman, kendisi ve ekibinin belediye yönetimine aday olurken, çağdaş, ileriye dönük, sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini kaydederek, ülkenin en gözde ve kalkınmaya en müsait olan Değirmenlik bölgesini gelecek yılla taşıyacak projelerle yola çıktıklarını söyledi.

Başkan seçildikten sonra uygulayacakları zengin içerikli projelerle Değirmenlik'in kabuğunu kısa sürede değiştireceklerinin altını çizen Ali Yaman, belediyenin bir yandan halka açılarak daha kapsamlı hizmet vereceğini, bir yandan da kurumsallaşarak bir Büyük Şehir belediyesi olacağını belirtti.

Yaman, ihtiyaçlı vatandaşlara rencide edilmeden, düzenli maddi, manevi ve sosyal destek verileceğini aktararak, tüm bölgelerde hizmet verebilecek bir üretici Ekonomi Danışmanlık Kurulu'nun oluşturulacağını dile getirdi.

Her bölgenin simgesi olan yapıların şimdiki gibi atıl durumda değil, hak ettiği değerin verilerek restore edileceğin ve gerek turizm gerekse halkın hizmetine sunulacağını belirten Yaman, bölgelerde bisiklet ve yürüyüş yollarının yapılacağını anlattı.

Yaman ekibi ile birlikte, Minareliköy halkının da desteğini alarak "Yıldızlı Belediyecilik" sloganı ile halkı kandıran anlayışı, çökerteceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.