DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

BKP: "İnsanımızın çıkarlarının korunması için çalışacağız"

BKP: "İnsanımızın çıkarlarının korunması için çalışacağız"

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan başkanlığındaki TDP- BKP- Baraka ittifakı BKP Değirmenlik Belediyesi Belediye Meclis Üyesi adayları Gaziköy'ü ziyaret ederek bildiri ve broşür dağıtımı gerçekleştirdi ve halkla sohbet etti.

Yayın Tarihi: 25/06/14 08:52
okuma süresi: 2 dak.
BKP: "İnsanımızın çıkarlarının korunması için çalışacağız"
A- A A+

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan köy kahvesinde gerçekleşen sohbette bölge halkının sorunlarını çözülmesi, Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı tüm köylerin belediye imkanlarından adil ve eşit bir biçimde yaralanması için yönetim ve denetim organlarında yer almanız gerekir. İttifakımız belde insanın gözü, kulağı ve en önemlisi sesi olmak için bu yola çıktı. Yapılacak her icraat, atılacak her adımda beldemizin ve insanımızın çıkarlarının korunması için çalışacağız" dedi.

Yerel seçimlerde oluşan TDP- BKP- Baraka İttifakı'nın hem yerel yönetimler hem de ülkenin içinde bulunduğu olumsuz duruma alternatif çözümler üretecek politikaları hayata geçirmek için yola çıktığını belirten BKP Genel Başkanı İzcan, " Değirmenlik Belediyesi gibi mali yapısı güçlü bir belediyenin kaynaklarının tüm civar köylere adil ve eşit bir şekilde dağıtılması, civar köylerin tümünün belediye olanklarından eşit bir şekilde faydalanması şarttır. Bu noktada ittifakımıza vereceğiniz destekle sizin belediyedeki gözünüz, kulağınız oalcağız. Yapılan icraatların adil ve eşit olması için çalışacağız" dedi.

29 Haziran günü Değirmenlik bölgesi için değişimin, gelişmenin tarihi olacaktır.

" 29 Haziran günü Değirmenlik bölgesi için değişimin, gelişmenin tarihi olacaktır. Denetimi halk tarfından yapılan, halkın her türlü projede aktif bir şekilde yer alacağı bir yönetimde halkın çıkarına olmayan hiçbir proje yürütülemez" diyen İzcan, Gaziköy halkını 29 Haziran günü BKP- TDP- Baraka ittifakanı desteklemeye ve beldesine sahip çıkmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.