DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 3 dak.

Emiroğulları: "Mesarya gücünü hisset, potansiyeli keşfet!"

Emiroğulları: "Mesarya gücünü hisset, potansiyeli keşfet!"

29 Haziran seçimlerine az bir süre kala seçim ziyaretlerini sıklaştıran DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve Belediye Meclis Üyesi adayları Değirmenlik ile belediyeye bağlı köyleri dünde ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/06/14 11:04
okuma süresi: 3 dak.
Emiroğulları: "Mesarya gücünü hisset, potansiyeli keşfet!"
A- A A+

DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adaylarına vatandaşlarda araç konvoyu ile destek verdi.

Buradaki konvoya, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Hıfzıoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak ile vatandaşlar eşlik etti.

Demirhan seçim bürosundan hareket eden 150'ye yakın araçlı konvoyu, Demirhan ve Minareliköy'ü gezdikten sonra Değirmenlik Köy Meydanı'nda son buldu

Daha sonra araçtan inen Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve DP Ulusal Güçler heyeti, vatandaşlarla bir araya gelip, seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlatarak halkın desteğini istedi.

DOĞAN EMİROĞULLARI ANNESİNİN HAYIR DUASINI ALDI

Değirmenliği ziyaretleri esnasında Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, Annesi Mürüde Emiroğulları ile karşılaştı.

Oğlunu ve DP Ulusal Güçler heyetini ellerini açarak, hayır duaları ile karşılayan 83 yaşındaki Mürüde Nine, evladı ile gurur duyduğunu şu ifadelerle dile getirdi.

"Oğlum ile ne kadar gurur duysam azdır. O'na her zaman güvendim. Ailesini asla mahcup etmedi inşallah kendisine inanan haklıda mahcup etmeyecek. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

EMİROĞULLARI: "MESARYA GÜCÜNÜ HİSSET, POTANSİYELİ KEŞFET!"

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, Mesarya'nın artık gücünü hissederek potansiyeli keşfetmesinin zamanının geldiğine dikkati çekti.

Vatandaşa eşit, adaletli ve nitelikli hizmet götürmek için çalışacaklarının sözünü veren Emiroğulları, çağdaş belediyecilik için sürdürülebilir, insan odaklı ve bölgenin potansiyellerine uygun projeleri hayata geçireceklerini böylelikle Mesarya'ya sahip çıkacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.