DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Değirmenlik ve Lefke Belediyeleri Toplu İş sözleşmeleri imzalandı

Değirmenlik ve Lefke Belediyeleri Toplu İş sözleşmeleri imzalandı

Değirmenlik Belediyesi ile Belediye Emekçileri Sendikası arasında 1 Temmuz 2015-30 Haziran 2017 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Belediye Meclisi adına Belediye Başkanı Osman Işısal ve Belediye Emekçileri Sendikası adına Sendika Başkanı Ulus Arpalıklı tarafından 26.06.2015 tarihinde imzaladı.

Yayın Tarihi: 26/06/15 13:33
okuma süresi: 2 dak.
Değirmenlik ve Lefke Belediyeleri Toplu İş sözleşmeleri imzalandı
A- A A+

Sendikadan konu hakkında yapılan açıklama şöyle:

Belediyede yıllardır mağdur olan işçilerin; Sınıflandırma Tabloları ile ilgili düzenlemeler yapılmış, tanımı yapılmayan sınıfların ve Belediye Başkanlarının keyfi sınıf ve barem içi artış uygulamaları neticesinde çalışanlar arasında maaş ödemelerinde eşitsizlik yaratan bu anomaliler 2006 öncesi istihdam edilen tüm işçi statüsündeki personeli ilgilendiren sınıflandırma ve barem tablosunun yeniden düzenlenmesiyle birlikte iyileştirilip düzenleme yapılmıştır. Bundan sonra ise emekçilerimiz, barış içinde daha verimli bir şekilde çalışmalarına devam edecektir.

Ayrıca; Lefke Belediyesi ile Belediye Emekçileri Sendikası 1 Ocak 2015 – 31 Aralık 2016 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi 24.06.2015 tarihinde imzalanmıştır. Kangrenleşmiş bir yara haline gelen işçi statüsündeki tüm personelin Sınıflandırma Tablosu; yasalara ve günün iş koşullarına uygun şekilde düzenlenmiştir. Bunun yanında tüm işçi statüsündeki çalışanların sayılmayan askerlik ve hizmet yılları da dahil olmak üzere değerlendirilmiş; hizmet sınıflarına ve yeniden düzenlenen ödeme tablolarına göre dahil edilmişlerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.