DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Değirmenlik Karakolu, Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak

Değirmenlik Karakolu, Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak

Demirhan köyüne Karakol yapılmasıyla boşalan Değirmenlik Polis Karakolu binası,Kültür Dairesi Müdürlüğüne bağlı Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Yayın Tarihi: 02/03/16 11:20
okuma süresi: 2 dak.
Değirmenlik Karakolu, Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak
A- A A+

Polis Genel Müdürlüğünün "Polis Karakolu" olarak kullandığı fakat daha sonara Polis Örgütünün İç Örgütlenme Tüzüğü gereğince merkez ve taşra örgütlerine bağlı olarak hizmet veren Değirmenlik ve Meriç karakollarının kapatılarak, tek merkezden daha etkin ve verimli hizmet verebilmek amacıyla Demirhan köyüne Karakol yapılmasıyla boşalan Değirmenlik Polis Karakolu binası,Kültür Dairesi Müdürlüğüne bağlı Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Polis Genel Müdürlüğüne ait binanın Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı kullanımına verilmesi konusunda Genel Müdürlük de bir protokol imzalandı.

Protokole, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Gürkan Kara ile Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu imza koydu.

Konuyla ilgili teşekkür ziyaretinde bulunan Bakan Kutlu Evren, Polis Genel Müdürlüğünün gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederken, yeni binasına taşınacak olan Halk Kütüphanesinin bölge halkı için büyük bir hizmet olacağını söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.