TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

27 Eylül Dünya Turizm Günü... "Yerel işgücü arttırılmalı"

27 Eylül Dünya Turizm Günü... "Yerel işgücü arttırılmalı"

Bugün 27 Eylül Dünya Turizm Günü... Lefke Turizm Derneği Başkanı Karlıtaş söz konusu gün nedeniyle yaptığı açıklamada turizm alanında yerel işgücünün arttırılması konusunda çağrı yaptı.

Yayın Tarihi: 27/09/19 09:54
okuma süresi: 1 dak.
27 Eylül Dünya Turizm Günü... "Yerel işgücü arttırılmalı"
A- A A+
Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş, turizm alanında yerel işgücünün arttırılması çağrısında bulundu.

Karlıtaş, 27 Eylül Dünya Turizm Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda, Dünya Turizm Günü'nde bu yıl, turizmde doğrudan ve dolaylı istihdam konusunun ön plana çıkardığına işaret etti.

Turizmde bölgesel markalaşmanın şart olduğunu da belirten Karlıtaş, doğa ve kültür dostu turizm ve tematik müzecilik anlayışının geliştirilmesi, özerk turizm örgütünün kurulması, turizmin ülke geneline yayılması, turizmin hükümet değil devlet politikası olması ve Turizm Gelişim Planının (master planın) hayata geçmesini temenni ettiklerini söyledi.

Bu arada Lefke Belediyesi işbirliğinde, bugün Lefke ilçesindeki bazı okullarda, turizm farkındalığı için etkinlikler düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.