SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Açık alan şampiyonları belirleniyor

Açık alan şampiyonları belirleniyor

Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen Açık Alan yarışmaları bugün yapılacak yarışlarla tamamlanacak ve Açık Alan Şampiyonları belirlenecek.

Yayın Tarihi: 17/11/19 08:52
okuma süresi: 1 dak.
Açık alan şampiyonları belirleniyor
A- A A+
Okçuluk açık alan sezonu bugün yapılacak olan Eleme ve Final karşılaşmaları ile tamamlanıyor.

Lefkoşa Atatürk spor kompleksi içerisinde bulunan tesis içerisinde Yıldız, Genç ve Büyüklerden oluşan Olimpik ve Makaralı yay kategorilerinde Nisan 2019 tarihinden beridir gerçekleştirilen sıralama yarışmaları neticesinde, toplam puanlarıyla Eleme ve Final müsabakalarına katılmaya hak kazanan 46 sporcunun, kategorilerinde oluşturulan eşleşmeler neticesinde karşılaşarak 2019 sezonunun şampiyonları belli olacak.

Sabah saat 10:00'da başlayacak olan karşılaşmalarda ilk 3'e kalan sporcular, Federasyon tarafından Aralık ayında düzenlenecek. Ödül töreni ile ödüllendirilecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.