İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan Tatar: "27 Kasım'da Strazburg'dayım"

Başbakan Tatar: "27 Kasım'da Strazburg'dayım"

Başbakan Tatar, 27 Kasım'da Strazburg'a gideceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 14/11/19 12:05
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan Tatar: "27 Kasım'da Strazburg'dayım"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Ersin Tatar, Kıbrıs Postası köşe yazarı Gökhan Altıner'e yapmış olduğu açıklamada 27 Kasım'da UBP Genel Sekreteri Ersan Saner ile birlikte Strazburg'a gideceğini daha sonra da İngiltere'ye gitme konusunu ajandasına koyduğunu ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Türkiye basını, Başbakan Ersin Tatar'ın Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (İNTERPOL) tarafından arandığını öne sürmüş, Tatar da iddialara belge ile yanıt vermişti.

Tatar, Türkiye'de yayın yapan gazeteye bir mektup ile rapor göndermişti.

Mektupta, yazarın iddialarının asılsız olduğu ifade edilirken, ekte gönderilen raporda ise, Tatar'ın "İnterpol tarafından aranıp aranmadığını, Polis Genel Müdürlüğü aracılığıyla Türk makamlarına ve ardından da İnterpol'ün Türkiye ayağına" sorulmuştu.

PGM Müdürü Manavoğlu'nun imzasını taşıyan yanıt nitelikli raporda da Tatar'ın İnterpol tarafından aranmadığı ifade edilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.