İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bulut Akacan ve korumaları güpegündüz dehşet saçtı!

Bulut Akacan ve korumaları güpegündüz dehşet saçtı!

<p>İş insanı Erhan Başay ve arkadaşı Zeki Asımoğlu Girne'de birlikte yemek yedikleri sırada bugün öğle saatlerinde Bulut Akacan ve korumaları Vasıf Gurbanov ile Orçun Özorçun tarafından saldırıya uğradı ve ciddi şekilde darp edildi.</p>

Yayın Tarihi: 07/01/19 19:43
okuma süresi: 2 dak.
Bulut Akacan ve korumaları güpegündüz dehşet saçtı!
A- A A+

Girne'de bir kafede yemek yerken, Bulut Akacan'ın koruması olduğu bilinen Vasıf Gurbanov, Erhan Başay'ın yanına geldi. Daha sonra Bulut Akacan ve diğer koruması Orçun Özorçun ile olay yerine geldi. Akacan, Erhan Başay'a küfür etmeye başladı. Erhan Başay'ın Bulut Akacan'ın yanında çalıştığı dönemden kalma alacaklarını ödemediği için aralarındaki meseleyi Bulut Akacan'ın kayın pederine ve avukatına söylediği için kızdığı öğrenilen Akacan'ın korumaları Vasıf Gurbanov ile Orçun Özorçun Erhan Başay'ı iki yanından tutarak Akacan'ın vurmasını sağladıkları öğrenildi.

Erhan Başay'ın birlikte yemek yediği 35 yaşındaki Zeki Asımoğlu ise kavgayı ayırmaya yeltendiği sırada Akacan'ın koruması Vasıf Gurbanov tarafından ciddi şekilde darp edildi. Hastaneye kaldırılan Başay ile Asımoğlu tedavi altına alındı. Başay ayakta tedavi edilirken başına ciddi darbeler alan Asımığlu Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne sevkedilerek müşahade altına alındı. Polisin olay yerine geldiği ve Akacan ile korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun'un tutuklandığı ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.