ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Bursa İngilizce Kursu Kayıtları Başladı!

Bursa İngilizce Kursu Kayıtları Başladı!

<p>Bursa'da yaşayan ve yabancı dil eğitimi olarak İngilizce kursu arayışında olanlara müjde! Türkiye'nin en iyi dil okullarından olan <strong>Akademik Batı Dilleri Okulu</strong>, Bursa'nın Görükle ve FSM'de bulunan kampüslerinde kayıtlar başladı!</p>

Yayın Tarihi: 22/09/18 00:00
okuma süresi: 4 dak.
Bursa İngilizce Kursu Kayıtları Başladı!
A- A A+

Bursa İngilizce Kursu Kayıtları Başladı!

Bursa'da yaşayan ve yabancı dil eğitimi olarak İngilizce kursu arayışında olanlara müjde! Türkiye'nin en iyi dil okullarından olan Akademik Batı Dilleri Okulu, Bursa'nın Görükle ve FSM'de bulunan kampüslerinde kayıtlar başladı!

Daha iyi bir gelecek için, kariyer için ve eğitim hayatındaki sınavlarda başarılı olarak derece yakalayabilmek için İngilizce öğrenmek şart! Unutulmamalıdır ki hepimizin okuyup başarılı birey olmasındaki tek hedef ve amaç daha iyi şartlar altında çalışmak ve daha iyi bir kariyere sahip olmaktır.

Günümüzde popülerliğini nirvanaya taşımış olan İngilizce dili artık hayatımızın her yerinde, ancak ne kadar biliyoruz? Ulusal ve uluslararası sınavlara ne kadar hazırız? Hazır değil misiniz? İngilizce'nizi temel seviyelerden Akademik seviyeye kadar taşımak mı istiyorsunuz? Doğru yerdesiniz!

Akademik Batı Dilleri Bursa başta olmak üzere Denizli, İzmir ve Manisa kampüslerinde örgün eğitim vermektedir ancak Türkiye'nin en büyük online dil eğitim kursu olan İngilizce Uzem üzerinden de eğitim alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.Bursada İngilizce kursu denildiğinde ilk akla gelen eğitim kurumu olan Akademik Batı Dilleri Okulu zenginleştirilmiş ders programlarını FSM ve Görükle kampüslerinde sunmakta ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Uzem üzerinden de eğitim alabilir, eğitiminize devam edebilirsiniz.

Ders Saatleri

Her yıl toplam 550 saat ders verilmektedir ve bu saatlerin 200 saati yüz yüze sınıf ortamında işlenmektedir geriye kalan büyük saatler de Üzem adlı yabancı dil platformundan izlenecek olan ders videoları ile 550 saate tamamlanmaktadır. Bir akademik ders yılı boyunca seviye tespit sınavları türlerinde öğrencilerin eksik yanlarını çıkartacak sınavlar yapılmaktadır. Bu sınavlar sayesinde öğrenciler eksik oldukları konuları kolayca görebilmektedir.

Doğru stratejiler ile hazırlanmış eğitim programlarında asla canınız sıkılmaz, aksine eğlenceli ve akılda kalıcı örneklemeler ile zenginleştirilmiş ders programları ile hızlı ve kalıcı bir İngilizce eğitimi alabilmeniz mümkün.

Ulusal ve Uluslararası Sınav Kursları

Bursa İngilizce kursu adına sizlere Akademik'den ve İngilizce kursundan bahsettik ancak ulusal ve uluslararası sınavlar için düzenlenen zenginleştirilmiş nitelikli kurs programlarına sahip Akademik, YDS, YÖK DİL, YKS, TOEFL, IELTS, TOEIC gibi zorlu dil sınavlarında da alanında uzman eğitmenler aracılığı ile eğitim verdiğini belirtmek isteriz. Her birey özel seviye tespit sınavına girerek eğitime başlayacağı seviye belirlenir ve VIP sınıflarda bol pratik ve zengin ders içeriği ile kısa sürede çok başarılı bir kursiyer haline gelerek amaçlarına Akademik ile ulaşır.

Her Yaştan Öğrenci Bulunmakta

Sanılanın aksine bu eğitim kurumunda yediden yetmişe her yaştan öğrenci görebilirsiniz. Çünkü günümüzde işe girebilmek için İngilizce dilini iyi derecede bilmek çok önemlidir ve aranan kriterler arasındadır. Bu sebepten dolayı bu kurslara her yaştan insan katılabilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.