İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Coffee and Design etkinliği Lefkoşa'yı renklendirdi

Coffee and Design etkinliği Lefkoşa'yı renklendirdi

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Coffee and Design Handmade Gathering isimli etkinlik dün Lefkoşa Surlariçi'nde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 22/04/19 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Coffee and Design etkinliği Lefkoşa'yı renklendirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

'Yerel Üretim Pazarı' mottosuyla hareket eden ve her yıl bahar mevsiminin gelmesiyle gerçekleştirilen Coffee & Design Handmade Gathering etkinliği dün Papa Bar'da yapıldı.

El emeği ürünlerini yaparken kahveyi bolca tüketen üreticiler etkinliklerinin ismine kahveyi de ekleyerek yerli kahve tüketimini de destekliyor.

Büyük üretime dayalı kapitalist sisteme bir nevi karşı duruşu da içeren ve profesyonel ve genç tasarımcıların yanında bu kez yerli kahve firmaları, yerli yiyecek ve içecek üretici firmalarıyla genişleyen etkinlik, birlik olmayı hedefliyor ve renkli görüntülere sahne oluyor.

Yılda sadece bir gün yapılan etkinlik yerli üretim ve el yapımı ürünlere dikkat çekmeyi amaçlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.