EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ, TSE İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi aldı

DAÜ, TSE İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği" belgesini aldı. TSE Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Müdürü Ahmet Kemal Kızıltan, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret ederek "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği" belgesini takdim etti.

Yayın Tarihi: 18/02/19 14:29
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ, TSE İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi aldı
A- A A+
18 Şubat 2019, Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım'dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, DAÜ Toplam Kalite Yönetimi Merkezi Müdürü Hasan Kavaz ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı hazır bulundu.

KKTC'DEKİ İLK ÜNİVERSİTE

Ziyaret sırasında konuşan Kızıltan, TSE tarafından gerçekleştirilen ve 9 gün süren denetimler sonucunda DAÜ'nün "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği" belgesini almaya hak kazandığını vurgulayarak DAÜ'nün kalitesini bir kez daha tescillediğini aktardı. DAÜ'nün iş sağlığı ve güvenliği alanında belgelendirilen KKTC'deki ilk üniversite olduğunu aktaran Kızıltan, DAÜ'yü başarısından dolayı tebrik etti.

YENİ HEDEF ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ ALMAK

Prof. Dr. Osam, kalite belgesini almaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek DAÜ'nün 2015 yılından beri ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002-2014 Öğrenci Memnuniyeti Yönetim Sistemi konularında belgelendiğini bildirdi. Prof. Dr. Osam, "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği" belgesi ile de kalitesini tescillemeye devam ettiğinin altını çizerek kalitenin bir bütün olduğunu ve yeni hedeflerinin ISO 14001 : 2004 Çevre Yönetim Sistemi belgesi almak olduğuna vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.