KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Esaretten Özgürlüğe" 29 Ekim Salı günü sahnelenecek

"Esaretten Özgürlüğe" 29 Ekim Salı günü sahnelenecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Kıbrıslı Türk Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Köroğlu ve Şenay Saçbüker'in rol aldığı "Esaretten Özgürlüğe" isimli oyun Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı himayelerinde Lefkoşa'da sahneleniyor.

Yayın Tarihi: 25/10/19 10:54
okuma süresi: 1 dak.
"Esaretten Özgürlüğe" 29 Ekim Salı günü sahnelenecek
A- A A+
Türkiye Cumhuriyeti'nin 96'ncı kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 29 Ekim Salı günü Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından halka sunulacak "Esaretten Özgürlüğe" isimli oyun saat 17:00'de Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Tiyatro AŞHK'ın yazdığı, 1918'de Anadolu'nun işgaliyle başlayan ve 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanıyla son bulan dönemi sahneye taşıyacak oyun, bir halkın Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde nasıl esaretten kurtulup destanlar yazarak özgürlüğe ulaştığını anlatıyor.

96'ncı yıla özel olarak organize edilen, iki mavi gözlü devi, iki Selanik'liyi, iki memleket sevdalısını; Mustafa Kemal Atatürk ve Nazım Hikmet'i buluşturan Esaretten Özgürlüğe isimli oyun ücretsiz sergilenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.