GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Feci kaza 21 yaşındaki gencin sonu oldu

Feci kaza 21 yaşındaki gencin sonu oldu

Mağusa- İskele Anayolu'nda yaşanan feci trafik kazasında 21 yaşındaki Yenierenköylü Sadrettin Kara hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 02/06/19 09:20
okuma süresi: 3 dak.
Feci kaza 21 yaşındaki gencin sonu oldu
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da dün sabahın erken saatlerinde 26 yaşındaki bir gencin trafiğe kurban giderek hayatını kaybetmesinin ardından öğle saatlerinde bir acı haber de İskele Mağusa Anayolunda'nda meydana gelen feci trafik kazası sonrasında geldi. İskele istikametine doğru seyrettiği sırada, Sadrettin Kara'nıın kontörlünü kaybettiği EK 303 plakalı aracı, önce yolun solundan çıkarak 2 evin bahçe duvarlarına çarptı, ardından sürücüsünün içinden savrulduğu araç, kontrolsüz şekilde yaklaşık 250 metre sürüklenip takla atarak ilerledikten sonra tavanı üzerinde yolun içinde durabildi. Kazada ağır yaralanan 21 yaşındaki Sadrettin Kara Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılsa da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yol savaş alanına döndü

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen resmi açıklamaya göre, saat 16:00 sıralarında meydana gelen kaza, Sadrettin Kara'nın, yönetimindeki EK 303 plakalı salon araç ile İskele istikametine doğru aşırı sürat ve dikkatsizce seyrettiği sırada Ambelia Restoran yakınlarında sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp 55 numaralı ikametgahın bahçe duvarına çarparak kontrolsüz bir şekilde takla atıp sürüklemesi sonucu yaşandı. 55 numaralı evden önce hemen yan tarafta bulunan evin önündeki ağaç ve bahçe duvarlarına da çarpan EK 303 plakalı araç içerisindeki eşyalar evin içine ve yola savrulurken takla atan aracın parçaları da koparak sürüklenmeye devam ettiği süre boyunca savruldu. Bölge halkını da dehşete sürükleyen kazada yollar adeta savaş alanına döndü.

Vatandaştan servis yolu isyanı

Kazanın ardından yıllardan beri bölge sakini Serpil Seris evlerinin önüne yapılan usulüne uygun olmadığını iddia ettiği servis yolu ile ilgili isyan etti.

Servis yolu ile anayol arasına hiç bir bariyer olmadığını ve ciddi anlamda iki yol arasında seviye farkı olduğunu belirten Seris, hiçbir uyarıcı levha da olmaması nedeni ile yolun düzeltilmesi için defalarca şikayette bulunduğunu belirtti. "İlle bir cana mal olması mı lazımdı, tüm sürücüler için bu yol tehlike oluşturuyor" diyen Seris, servis yolunun uygun şartlarda yapılmadığını iddia ederek yetkililere çağrıda bulundu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.