GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Girne'de kadınlara özel spor salonu...

Girne'de kadınlara özel spor salonu...

Girne'de faaliyete giren İmaj Fitness Pilates Salonu, farklı aktivite seçenekleri ile yalnızca kadınlara hizmet ediyor...

Yayın Tarihi: 14/10/19 11:40
okuma süresi: 3 dak.
Girne'de kadınlara özel spor salonu...
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Girne Karakum bölgesi Turan Güneş Sokak'ta dün hizmete giren İmaj Fitness Pilates Salonu'nda, kadınlara yönelik profesyonel hocalar eşliğinde, fitness, pilates, bölgesel incelme, Ab Crunch, Back Hyperextension gibi farklı aktivite seçenekleri bulunuyor.

İmaj Fitness Pilates Salonu Antrenörü Songül Öztep, Girne Postası'na yaptığı açıklamada, kadınlara gönül rahatlığıyla spor yapabilecekleri bir alan sunduklarını belirterek, "Girne'de yalnızca kadınlara yönelik spor salonun bir ihtiyaç olduğunu düşünerek yola çıktık. Sadece kadınların bulunduğu bu ortamda spor yapmak isteyen tüm kadınları spor salonumuza bekliyoruz" dedi.

Kadınların form kazanmasında, kilo vermesinde, vücudunu şekillendirmesinde, bölgesel olarak incelmesinde yardımcı olacaklarını anlatan Öztep, "Kadın merkezli bir spor salonu olarak, kadınlarımıza faydalı olan ne varsa yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İş hayatı ve annelik derken kadınların yoğun tempodan dolayı spor yapmaya pek vakitleri kalmadığına dikkat çeken Öztep, "Kadınlar spora ilk adımı atmalı. Spora yeni başlayanlarda özellikle 1 hafta vücutta halsizlik, kaslarda ağrı olacak. Ancak unutulmaması gerekir ki bu sancılı süreç geçici. Vücut egzersizlere alıştıktan yaklaşık 15 gün sonra rahatlamaya başlayacaksınız. Bu nedenle kadınların pes etmeyip kararlılık göstermesi gerekiyor" diye konuştu.

Spor yaparken antrenman kadar, beslenmenin de önemine değinen Öztep, "Spor yaparken aç kalmamak çok önemli. Egzersiz yapmadan en az 1 saat önce beslenmek gerekiyor. Spor yaparken vücut daha çok su kaybedeceği için en az 2 litre su tüketmek lazım" dedi.

Her yaştan insanın spor yapabileceğini söyleyen Öztep, "Spor yapmanın yaşı yok. Vücudun ihtiyacı doğrultusunda herkes egzersiz yapabilir. Spor ile kadınlar kendini daha güçlü, daha güzel, ruhu ve bedeni dinlenmiş hissedecek" şeklinde konuştu.

Öztep, İmaj Fitness Pilates Salonu'na gelen misafirlerin sabah 08.00'den akşam 22.00'a kadar hizmet alabileceklerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.