GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Greco, 7-8 Şubat'ta Güney Kıbrıs'ta...

Greco, 7-8 Şubat'ta Güney Kıbrıs'ta...

Avrupa Konseyi bünyesindeki Yolsuzluğa Karşı Devletler Grubu (GRECO) heyetinin, 7-8 Şubat tarihlerinde Güney Kıbrıs'ta olacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 19/01/19 09:41
okuma süresi: 1 dak.
Greco, 7-8 Şubat'ta Güney Kıbrıs'ta...
A- A A+
Haravgi gazetesi, GRECO Başkanı Marin Mrcela ve Yürütme Sekreteri Esposito Gianluca başkanlığındaki heyetin, 7 ve 8 Şubat tarihinde Güney Kıbrıs'ta temaslar yapacağını yazdı.

Gazete, GRECO heyetinin, yargı alanındaki şikayetlere ilişkin olarak Güney Kıbrıs'ın değerlendirilmesinin 4. turu çerçevesinde Ada'ya geleceğini kaydetti.

Habere göre, AKEL Milletvekili İrini Haralambidu bir açıklama yaparak, Güney Kıbrıs'ta son günlerde, Yüksek Mahkeme yargıçları ve diğer yargıçlara, "Kıbrıs Bankası" lehine etkileme yapıldığı iddialarıyla patlak veren skandala ilişkin olarak GRECO'nun bilgi sahibi olduğunu ifade etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.