GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'de gerçekleşen soygunda 'G3 tüfek' çalındı

Güney’de gerçekleşen soygunda ‘G3 tüfek’ çalındı

Limasol'da sakin 38 yaşındaki bir kişinin evinde geçtiğimiz Çarşamba akşamı gerçekleşen bir soygunda, şahsa ait askeri G3 tüfeğinin yanı sıra evden silahın mekanizması, 200 adet mermi, bin 400 Euro nakit para ve bin 600 Euro değerinde de bir saat çalındığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 16/11/18 14:32
okuma süresi: 1 dak.
Güney’de gerçekleşen soygunda ‘G3 tüfek’ çalındı
A- A A+
Soyguncuların evde anahtarları bulmalarının akabinde, şahsa ait arabayı da alıp olay yerinden kaçtıklarını yazan Politis gazetesi, geçen Salı sabaha yakın Limasol'da meydana gelen başka bir soygun olayında da anahtarları evde bulunan 36 yaşındaki bir şahsa ait arabanın da çalındığını kaydetti.

Haberde, kovuşturma makamlarının G3 tüfeğinin çalınmasından ötürü, planlı bir suç faaliyeti gerçekleşmesinden korku duydukları da yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.